reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Jeju, to u mnie generalne porzadki robi maz, prasuje tez maz.
Ja na biezaco staram sie ogarniac podlogi i kuchnie, no i pranie
A i tak czesto slysze od M, ze nie wie jak ja sobie z tym wszystkim tak radze, w sensie, ze ogarniam itp :p
Czlowiek skarb :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja też nie lubię, wyprawke cała wyprasowalam ale teraz jak Wiki ulewa i przy jednym przebraniu czasem idą 3 bodziaki to jak? A teraz mamy suszarkę od tygodnia i wszystko samo się wygładza :)

A i tak czesto slysze od M, ze nie wie jak ja sobie z tym wszystkim tak radze, w sensie, ze ogarniam itp :p

Ja pierdziele ideał Ci się trafił;) u mnie to mąż mówi ze mam wyluzować z tym sprzątaniem Czasem coś pomoże ale ja wolę sama bo jak np pranie rozwiesi to klękajcie narody Potem dopracować ciężko A ja mam manie i prasy je wszystko dla nas o dla małego Lubię mieć wypracowane i na wieszaki Nie wyobrażam sobie np pracować przed wyjściem

Taki mąż to skarb [emoji3][emoji3][emoji3]
Mój nie robi prawie nic w domu...
No ale jak wychodzi o 6-7 to wraca o 20 na kąpanie dzieci. Z jednej strony wiem że kasa na budowę potrzebna ale z drugiej czasem już mam dość wszystkiego bo ciągle sama

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pierdziele ideał Ci się trafił;) u mnie to mąż mówi ze mam wyluzować z tym sprzątaniem Czasem coś pomoże ale ja wolę sama bo jak np pranie rozwiesi to klękajcie narody Potem dopracować ciężko A ja mam manie i prasy je wszystko dla nas o dla małego Lubię mieć wypracowane i na wieszaki Nie wyobrażam sobie np pracować przed wyjściem
Hahaha Dora to tak jak mój powiesi pranie. Masakra. Ja ładnie koszulki rozwiesze, majtki rozłożę a ten jak wyciągnie z miski tak przewiesi przez linkę i już :-\

Hej. Kurde ja nawet czasu nie mam czasem cos napisac. Maly chodzi juz po malu na.nocnik. Amelka wszedzie pelza to musze pilnowac. Ostatnio bawila sie.nocnikie. z siuskami...... Gad maly nie siedzi jeszcze ale czolga sie doskonale hehe.
Dajcie jakies pomysly na szybkie i smaczne obiady (bez uzycia piekarnika bo nie mam....)

reklama
Ja małej nie prasuje z reguły, chyba że jakaś bluzeczka mocno pognieciona. Prasuje mojemu t-shirty i Filipowi bluzeczki z krótkim i długim żeby do przedszkola miał. Ale mam ciocie która prasuje wszystko łącznie z majtkami

Do góry