reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Jeju, to u mnie generalne porzadki robi maz, prasuje tez maz.
Ja na biezaco staram sie ogarniac podlogi i kuchnie, no i pranie
A i tak czesto slysze od M, ze nie wie jak ja sobie z tym wszystkim tak radze, w sensie, ze ogarniam itp :p
Czlowiek skarb :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja też nie lubię, wyprawke cała wyprasowalam ale teraz jak Wiki ulewa i przy jednym przebraniu czasem idą 3 bodziaki to jak? A teraz mamy suszarkę od tygodnia i wszystko samo się wygładza :)

A i tak czesto slysze od M, ze nie wie jak ja sobie z tym wszystkim tak radze, w sensie, ze ogarniam itp :p

Ja pierdziele ideał Ci się trafił;) u mnie to mąż mówi ze mam wyluzować z tym sprzątaniem Czasem coś pomoże ale ja wolę sama bo jak np pranie rozwiesi to klękajcie narody Potem dopracować ciężko A ja mam manie i prasy je wszystko dla nas o dla małego Lubię mieć wypracowane i na wieszaki Nie wyobrażam sobie np pracować przed wyjściem

Taki mąż to skarb [emoji3][emoji3][emoji3]
Mój nie robi prawie nic w domu...
No ale jak wychodzi o 6-7 to wraca o 20 na kąpanie dzieci. Z jednej strony wiem że kasa na budowę potrzebna ale z drugiej czasem już mam dość wszystkiego bo ciągle sama

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pierdziele ideał Ci się trafił;) u mnie to mąż mówi ze mam wyluzować z tym sprzątaniem Czasem coś pomoże ale ja wolę sama bo jak np pranie rozwiesi to klękajcie narody Potem dopracować ciężko A ja mam manie i prasy je wszystko dla nas o dla małego Lubię mieć wypracowane i na wieszaki Nie wyobrażam sobie np pracować przed wyjściem
Hahaha Dora to tak jak mój powiesi pranie. Masakra. Ja ładnie koszulki rozwiesze, majtki rozłożę a ten jak wyciągnie z miski tak przewiesi przez linkę i już :-\

Hej. Kurde ja nawet czasu nie mam czasem cos napisac. Maly chodzi juz po malu na.nocnik. Amelka wszedzie pelza to musze pilnowac. Ostatnio bawila sie.nocnikie. z siuskami...... Gad maly nie siedzi jeszcze ale czolga sie doskonale hehe.
Dajcie jakies pomysly na szybkie i smaczne obiady (bez uzycia piekarnika bo nie mam....)

reklama
Ja małej nie prasuje z reguły, chyba że jakaś bluzeczka mocno pognieciona. Prasuje mojemu t-shirty i Filipowi bluzeczki z krótkim i długim żeby do przedszkola miał. Ale mam ciocie która prasuje wszystko łącznie z majtkami

Do góry