reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Fifiego [emoji512][emoji512]

I wszystkiego co najlepsze dla Madzi!! Dużo uśmiechu! [emoji512][emoji512][emoji272][emoji272]

[emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękujemy za życzenia
Ja na roczek
1504805237-aaaaaa.jpeg

Madzia na toczek
1504805397-aaaaaa.jpeg

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zdrówka dla Madzi i Filipka [emoji173]️[emoji173]️
Niech rosną pięknie!

Przepraszam, że sie nie odzywam ale muszę trochę przeorganizować życie rodzinne. Mój najmłodszy strasznie przezywa pojawienie sie Emilka. Staram sie poświęcać mu więcej czasu ale mimo wszystko porod i pójście do przedszkola chyba Go przytłoczyły.
Zmężniał w przedszkolu, nauczył sie wołać potrzeby , po jedzeniu domaga sie mycia raczek, wczesniej sama musiałam pilnować żeby sie załatwił, a do łazienki na mycie wlokłam wrzeszczące zwłoki [emoji33]
Ładnie chodzi spać, bo zmęczony jest ale wybudza sie z płaczem. Ogólnie mega płaczliwy jest, trochę ponad jego normę (bo on ogólnie rozdarty jest), Mikołaj z kolei złośliwy sie zrobił, i tez reaguje na niepowodzenia płaczem. Czasem taki kocioł mam, że nie wiem w co ręce włożyć. [emoji3]
Emilek w tym wszystkim mega spokojny jest, pewnie żółtaczka Go troszkę meczy. Mimo wszystko mam nadzieje, że taka cicha i spokojna natura Mu zostanie [emoji6]
Postaram sie nadrobić ale średnio mi idzie, kiepsko śpię w nocy, a w dzień nie zawsze jest kiedy głowę przyłożyć
Buziolki dla dzieciaczków [emoji8]

@NuŚka na kiedy Twoj tp przypada?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry