reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

My dajemy d-vitum.
Ale potwierdzam że różne mogą różnie wpływać na dziecko. Spróbujcie inną.
A jaką dajesz??

India jak Ada??

U nas się przyplątał zapchany nos i nie wiem czy od alergii znów jakiejś czy początek infekcji. Zobaczymy

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Potwierdzam, też słyszałam, że trzeba zmienić bo może mieć wpływ. Ja różne dawałam teraz mam juvit d3 z pompką bo kapsułka trochę niebezpieczna się zrobila bo dwa razy mu wstrzelilam do gardła xD

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja daje teraz d-vitum. Kiedys malemu dawalam inna i tez zle reagowal. Co u was? U nas brak czasujacokolwiek. Maly od tygodnia chodzi na nocnik alejak jest wdomu i nago :D

Oo dzięki Wam :) w końcu ktoś kto twierdz że może tak być a nie że wymyslam.

Na początku mialam d-vitum bo był w niebieskim pudełku ze szpitala ale że nie wygodny do podania to kupiłam psikane witamilki D3 i położna mówi o super witamina i że to nie to...

Wiki ja daje roznie bioaron teraz mam jakas inna bobolen i jest ok
Raz mialam omega med ale okropnie smierdzi.
Zależy co jest w aptece
Jest jeszcze wit d w kropelkach
Ale faktycznie jak dziewczyny pisza i maz wymiotowal to zmien jej na inna bo sie bidulka meczy :(

Jaka witaminę d dostają Wasze maleństwa? Wbrew temu co mówi położna widze że na dziecko źle wpływa. Wczoraj wcale nie dostała dla testów a dziś dostała i znowu, tak jeszcze nigdy nie miała płakała 45 minut, nic kompletnie na nią nie działało. Ona staje się taka nerwowa, ulewa, płacze, nie śpi. Dzisiaj to się darła nie płakała. Położna mówi że Wit d nie ma takiego wpływu, a mąż gadał z kuzynem farmaceuta i on mówi że witamina nie ale baza na jakiej jest robiona różnie może działać. Mąż sobie zapodal dawkę na swoją wagę i też wymiotował po tym.

U nas dziewczynie córeczka strasznie płakała. Dostała od lekarze vigantol i przeszło. My używamy juvit-d z pompka, u nas trochę baczki sie zwiększyły. Ale kładziemy na brzuszku, i wtedy więcej bączków puszcza.

atdc9vvjjmdvtt7b.png

reklama
wszystkiego najlepszego dla Madzi[emoji8][emoji8] to też dzisiejsza solenizantka[emoji8]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry