reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wiki może wyjdzie ładnie. Ja żałuję że nie miał Franek takiej sesji ale przez to jego spieszenie się na świat nie miałam do tego głowy.
A ja oglądałam kurteczki nie karteczki Trzeba będzie wybrać się gdzieś na zakupy jeszcze ...
Sama nadal nie mam się w co ubrać Z tym karmieniem to sukienka z długim rękawem odpada bo jak zacznę ja zdejmować .

reklama
Franek się przestawił Wczoraj teżzasnął zaraz po kąpieli ale po 21 pobudka na karmienie potem o 22 potem pospal do 2 i potem o 5 karmienie i znów kupka i gadanie do 6:15 Teraz też już nie śpi tylko je. Kiedy to moje dziecko się wysypia skoro w dzien też nie ma dłuższej drzemki. A mówi się że ktoś śpi jak niemowlę

Dora, idealnie by bylo gdyby pogoda byla lepsza na chrzest, ale nie zawsze jest jak chcemy. Poszukaj czegos cieplego. W nozki nie zmarznie w rajstopkach i spodniach, ale na gore moze warto miec na wszelki wypadek kurteczke jakas

Jeju, wstawanie przed 6 jest do d....

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dlaczego aż przed 6? Na która Radek do szkoły ma ?

Ogólnie może cos tam będzie ok ale tak jak dziewczyny miały takie ładne ujęcia w całości jakby z góry. A ten włożył ją do koszyka i takie od boku, nawet chyba na żadnym ten koszyk nie jest z nią w całości. Ogólnie to te zdjęcia były wykupione na ciążę a że terminy były to zostało dla Małej. Tak bym pewnie bardziej sprawdziła co kto jak. No ale jak już było zapłacone...

Dora sukienka z długim by mogła być pod warunkiem że by z przodu miała jakieś odpięcie.

India a Ty już do pracy tak normalnie wracasz? Bo mi chyba umknęło

Lee gratuluję, naprawdę ładny chłopiec. Teraz czekamy na Nuski poród haha znowu

Dora przepraszam, ale ja bym w życiu nie ochrzcila, takie teksty?

Wiki piękna :)

Nie wiem co pisać byłam na tej imprezie 3 dni to straciłam wene heheh

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Jaka witaminę d dostają Wasze maleństwa? Wbrew temu co mówi położna widze że na dziecko źle wpływa. Wczoraj wcale nie dostała dla testów a dziś dostała i znowu, tak jeszcze nigdy nie miała płakała 45 minut, nic kompletnie na nią nie działało. Ona staje się taka nerwowa, ulewa, płacze, nie śpi. Dzisiaj to się darła nie płakała. Położna mówi że Wit d nie ma takiego wpływu, a mąż gadał z kuzynem farmaceuta i on mówi że witamina nie ale baza na jakiej jest robiona różnie może działać. Mąż sobie zapodal dawkę na swoją wagę i też wymiotował po tym.

Jaka witaminę d dostają Wasze maleństwa? Wbrew temu co mówi położna widze że na dziecko źle wpływa. Wczoraj wcale nie dostała dla testów a dziś dostała i znowu, tak jeszcze nigdy nie miała płakała 45 minut, nic kompletnie na nią nie działało. Ona staje się taka nerwowa, ulewa, płacze, nie śpi. Dzisiaj to się darła nie płakała. Położna mówi że Wit d nie ma takiego wpływu, a mąż gadał z kuzynem farmaceuta i on mówi że witamina nie ale baza na jakiej jest robiona różnie może działać. Mąż sobie zapodal dawkę na swoją wagę i też wymiotował po tym.
Ja daje bioaron i jest ok Nawet Franek się obliguje.

reklama
Do góry