reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Idziemy na 14 :-)

Viola, ale dzieci bez rodzicow? [emoji33]

Lee, ale zlecialo. Juz wychodzicie [emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No nie było rodziców. Rozmawiałam teraz z moją koleżanką jak odbierałam Filipa która ma córkę z Filipem w grupie i teraz zaczyna przywozić młodsza roczną do żłobka to przywiozła o 8 a odebrała o 12. Mała trochę płakała i nic nie zjadła... Nie wiem czy to dobrze że tak została od razu sama... Rodzice chyba mogą być ale żadnego nie widziałam...
Najmłodsze ma skończony rok.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A jeszcze mi opowiadała ta koleżanka że kobieta która pracuje w Biedronce umówiła się z panią opiekunka że o 5.30 w tym tygodniu będzie przywozić dziecko do żłobka, pani dziś czekała a kobieta nie przyjechała.

Czaicie?? Nie poważna jakaś, ktoś jej idzie na rękę bo przecież żaden żłobek normalnie od tej godziny nie pracuje a ona nie przyjechała...

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Viola, no to niezle. Jak tak mozna kogos wystawic???

Ada jutro sama ma zostac na chwile. Ojojoj

ojojoj ja bym chyba nie mogła zostawić takiego malutkiego dziecka w żłobku jak moj Fifi zaraz bym miala jakies czarne scenariusze przed oczami ze cos mu sie stanie ,rozumiem ,ze wiele rodzicow musi bo nie ma wyjscia ale ja to bym chyba oszalala chociaz czasami jest mi dobrze odpoczac od tego szogunka ale ja go zostawie tylko i wylacznie z moja mama i z Pawlem i z nikim innym haha [emoji14] kazdy mowi ze przy dwojce bede inaczej na to patrzec [emoji14]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ciezej bylo mi Radka zostawic niz Ade. Pewnie dlatego, ze juz przeszlam i zlobek i przedszkole i szkole to przy Adzie idzie to troszkę lżej [emoji6]
Wiadomo - jakbym mogla to bym jej nigdzie nie posylala, ale nie moge, wiec nie ma co sie rozżalać, lepiej myslec pozytywnie, ze damy rade niz, ze co my biedne zrobimy :-)

Ada dzisiaj zostala, chyba nie bylo najgorzej, bo jak przyszlam to sie bawila, nie byla zaplakana. Podobno troche poplakiwala. Zobaczymy jak jutro

Dawno się nie pokazywaliśmy a już taka duża jestem ;) 3tygodniowa Wiktoria ;)
IMG_20170904_150103705~2-1891x1336.jpg

Załączniki

• IMG_20170904_150103705~2-1891x1336.jpg
    IMG_20170904_150103705~2-1891x1336.jpg
    523,7 KB · Wyświetleń: 348
reklama
jejku ja sobie nie moge wyobrazic co te dzieciaczki tam robia w tych zlobkach przez tyle godzin jak to jest jak nie kazde spi w tym samym czasie one sie miedzy soba bawia czy jak ? zielona jestem hehe [emoji14] ale tak jak trzeba to trzeba i nie ma co plakac [emoji14]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry