reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
wczoraj byliśmy na spotkaniu z księdzem przed chrztem.I tak wózka do kościoła nie wolna, fotelika czy tam nosidełka też nie Jak coś to zostawić w zakrystii. Dziecko trzymać na rekach przez cała msze , bo po to ma rodziców i chrzestnych ;) Jak zacznie płakać to do zakrystii wyjść bo wiernym może płacz przeszkadzać w skupieniu. Jak nam tez wykład strzelał to się modliłam żeby mu mój m czegoś nie powiedział ;)
Dora to żart jakiś? :O

wczoraj byliśmy na spotkaniu z księdzem przed chrztem.I tak wózka do kościoła nie wolna, fotelika czy tam nosidełka też nie Jak coś to zostawić w zakrystii. Dziecko trzymać na rekach przez cała msze , bo po to ma rodziców i chrzestnych ;) Jak zacznie płakać to do zakrystii wyjść bo wiernym może płacz przeszkadzać w skupieniu. Jak nam tez wykład strzelał to się modliłam żeby mu mój m czegoś nie powiedział ;)

Może dziecka tez nie zabierać bo niekomfortowo będzie ?
[emoji15]

f2w39jcg9iht6up5.png

Leee gratuluję kochana!!
Słodziutki:*
Duzo zdrowka dla synusia i Ciebie odpoczywaj :* tez mialam szybki porod ale parte bol to byl dla mnie horror brrrrr...haha

Dora serio? Ja to a bank bym mu cos powiedziała..u mnie suoer w proboszcz daje sie co laska nakarmić w razie czego bylo gdzie a maly przespal cala msze w wozku obudził sie pod koniec:)
My w lipcu
A co do kupki to wydaje mi sie ze jednorazowo tak było i samo ustalo :)
Bo przeciez jadlas nabial caly czas a to tylko wczoraj ?:)
A wit c ma cos do krwi w kupce?
Pytam bo ja nigdy żadnych problemów z małym jeszcze nie miałam i tak mysle bo nie slyszalam :-)

Księdza mamy wyjątkowego ;) sporo rodziców chrzci w innej parafii Ale jak to podsumował on bardzo lubi dzieci :) i cieszy się że nowy parafianin się urodził. A ja umówiłam się z dziewczyną która ma nam fotki robić i mu nie powiedziałam Mam nadzieję że dymu nie zrobi Jakby co to nie vpowiedział że nie wolno ;)

A co do kupki to pierwszy raz taka brzydka A ta wit c to nie wiem czy możne być taki objaw nic nie ma na ten temat w ulotce. Wiem że duże dawki działają przeczyszczająco

Księdza mamy wyjątkowego ;) sporo rodziców chrzci w innej parafii Ale jak to podsumował on bardzo lubi dzieci :) i cieszy się że nowy parafianin się urodził. A ja umówiłam się z dziewczyną która ma nam fotki robić i mu nie powiedziałam Mam nadzieję że dymu nie zrobi Jakby co to nie vpowiedział że nie wolno ;)

A co do kupki to pierwszy raz taka brzydka A ta wit c to nie wiem czy możne być taki objaw nic nie ma na ten temat w ulotce. Wiem że duże dawki działają przeczyszczająco
Dorcia wydaje mi sie nie:-)

To ja bym nic nie odstawiala jak jednorazowa kupka tzn nabiału :)

No u mnie tez zdjęcia robili przecież musisz jakos uchwycić Franiowi jego dzien :)

reklama
Do góry