reklama
Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
Lee gratulacje! Dorodny chłopczyk i jaki porod do pozazdroszczenia świetnie!
Wiiktoriiaaa
Dora to żart jakiś? :Owczoraj byliśmy na spotkaniu z księdzem przed chrztem.I tak wózka do kościoła nie wolna, fotelika czy tam nosidełka też nie Jak coś to zostawić w zakrystii. Dziecko trzymać na rekach przez cała msze , bo po to ma rodziców i chrzestnych Jak zacznie płakać to do zakrystii wyjść bo wiernym może płacz przeszkadzać w skupieniu. Jak nam tez wykład strzelał to się modliłam żeby mu mój m czegoś nie powiedział
wczoraj byliśmy na spotkaniu z księdzem przed chrztem.I tak wózka do kościoła nie wolna, fotelika czy tam nosidełka też nie Jak coś to zostawić w zakrystii. Dziecko trzymać na rekach przez cała msze , bo po to ma rodziców i chrzestnych Jak zacznie płakać to do zakrystii wyjść bo wiernym może płacz przeszkadzać w skupieniu. Jak nam tez wykład strzelał to się modliłam żeby mu mój m czegoś nie powiedział
Może dziecka tez nie zabierać bo niekomfortowo będzie ?
[emoji15]
Leee gratuluję kochana!!
Słodziutki:*
Duzo zdrowka dla synusia i Ciebie odpoczywaj :* tez mialam szybki porod ale parte bol to byl dla mnie horror brrrrr...haha
Dora serio? Ja to a bank bym mu cos powiedziała..u mnie suoer w proboszcz daje sie co laska nakarmić w razie czego bylo gdzie a maly przespal cala msze w wozku obudził sie pod koniec
My w lipcu
A co do kupki to wydaje mi sie ze jednorazowo tak było i samo ustalo
Bo przeciez jadlas nabial caly czas a to tylko wczoraj ?
A wit c ma cos do krwi w kupce?
Pytam bo ja nigdy żadnych problemów z małym jeszcze nie miałam i tak mysle bo nie slyszalam :-)
Słodziutki:*
Duzo zdrowka dla synusia i Ciebie odpoczywaj :* tez mialam szybki porod ale parte bol to byl dla mnie horror brrrrr...haha
Dora serio? Ja to a bank bym mu cos powiedziała..u mnie suoer w proboszcz daje sie co laska nakarmić w razie czego bylo gdzie a maly przespal cala msze w wozku obudził sie pod koniec
My w lipcu
A co do kupki to wydaje mi sie ze jednorazowo tak było i samo ustalo
Bo przeciez jadlas nabial caly czas a to tylko wczoraj ?
A wit c ma cos do krwi w kupce?
Pytam bo ja nigdy żadnych problemów z małym jeszcze nie miałam i tak mysle bo nie slyszalam :-)
dora032
Księdza mamy wyjątkowego sporo rodziców chrzci w innej parafii Ale jak to podsumował on bardzo lubi dzieci i cieszy się że nowy parafianin się urodził. A ja umówiłam się z dziewczyną która ma nam fotki robić i mu nie powiedziałam Mam nadzieję że dymu nie zrobi Jakby co to nie vpowiedział że nie wolno
A co do kupki to pierwszy raz taka brzydka A ta wit c to nie wiem czy możne być taki objaw nic nie ma na ten temat w ulotce. Wiem że duże dawki działają przeczyszczająco
A co do kupki to pierwszy raz taka brzydka A ta wit c to nie wiem czy możne być taki objaw nic nie ma na ten temat w ulotce. Wiem że duże dawki działają przeczyszczająco
Dorcia wydaje mi sie nie:-)Księdza mamy wyjątkowego sporo rodziców chrzci w innej parafii Ale jak to podsumował on bardzo lubi dzieci i cieszy się że nowy parafianin się urodził. A ja umówiłam się z dziewczyną która ma nam fotki robić i mu nie powiedziałam Mam nadzieję że dymu nie zrobi Jakby co to nie vpowiedział że nie wolno
To ja bym nic nie odstawiala jak jednorazowa kupka tzn nabiału
No u mnie tez zdjęcia robili przecież musisz jakos uchwycić Franiowi jego dzien
reklama
Oj znam to hahazrobię test trzy dni i znów będę jadła bo przecież mi się kości posypią
Niektórzy sie pytaja czy rodzilam ..:-)