reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
wczoraj byliśmy na spotkaniu z księdzem przed chrztem.I tak wózka do kościoła nie wolna, fotelika czy tam nosidełka też nie Jak coś to zostawić w zakrystii. Dziecko trzymać na rekach przez cała msze , bo po to ma rodziców i chrzestnych ;) Jak zacznie płakać to do zakrystii wyjść bo wiernym może płacz przeszkadzać w skupieniu. Jak nam tez wykład strzelał to się modliłam żeby mu mój m czegoś nie powiedział ;)
Dora to żart jakiś? :O

wczoraj byliśmy na spotkaniu z księdzem przed chrztem.I tak wózka do kościoła nie wolna, fotelika czy tam nosidełka też nie Jak coś to zostawić w zakrystii. Dziecko trzymać na rekach przez cała msze , bo po to ma rodziców i chrzestnych ;) Jak zacznie płakać to do zakrystii wyjść bo wiernym może płacz przeszkadzać w skupieniu. Jak nam tez wykład strzelał to się modliłam żeby mu mój m czegoś nie powiedział ;)

Może dziecka tez nie zabierać bo niekomfortowo będzie ?
[emoji15]

f2w39jcg9iht6up5.png

Leee gratuluję kochana!!
Słodziutki:*
Duzo zdrowka dla synusia i Ciebie odpoczywaj :* tez mialam szybki porod ale parte bol to byl dla mnie horror brrrrr...haha

Dora serio? Ja to a bank bym mu cos powiedziała..u mnie suoer w proboszcz daje sie co laska nakarmić w razie czego bylo gdzie a maly przespal cala msze w wozku obudził sie pod koniec:)
My w lipcu
A co do kupki to wydaje mi sie ze jednorazowo tak było i samo ustalo :)
Bo przeciez jadlas nabial caly czas a to tylko wczoraj ?:)
A wit c ma cos do krwi w kupce?
Pytam bo ja nigdy żadnych problemów z małym jeszcze nie miałam i tak mysle bo nie slyszalam :-)

Księdza mamy wyjątkowego ;) sporo rodziców chrzci w innej parafii Ale jak to podsumował on bardzo lubi dzieci :) i cieszy się że nowy parafianin się urodził. A ja umówiłam się z dziewczyną która ma nam fotki robić i mu nie powiedziałam Mam nadzieję że dymu nie zrobi Jakby co to nie vpowiedział że nie wolno ;)

A co do kupki to pierwszy raz taka brzydka A ta wit c to nie wiem czy możne być taki objaw nic nie ma na ten temat w ulotce. Wiem że duże dawki działają przeczyszczająco

Księdza mamy wyjątkowego ;) sporo rodziców chrzci w innej parafii Ale jak to podsumował on bardzo lubi dzieci :) i cieszy się że nowy parafianin się urodził. A ja umówiłam się z dziewczyną która ma nam fotki robić i mu nie powiedziałam Mam nadzieję że dymu nie zrobi Jakby co to nie vpowiedział że nie wolno ;)

A co do kupki to pierwszy raz taka brzydka A ta wit c to nie wiem czy możne być taki objaw nic nie ma na ten temat w ulotce. Wiem że duże dawki działają przeczyszczająco
Dorcia wydaje mi sie nie:-)

To ja bym nic nie odstawiala jak jednorazowa kupka tzn nabiału :)

No u mnie tez zdjęcia robili przecież musisz jakos uchwycić Franiowi jego dzien :)

reklama
Do góry