reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Lee czekamy na Emilka :* Trzymaj się kochana ! :*
Ada dzielna dziewczynka ładnie rok szkolny rozpoczęła ! :)
Życiowa udanej zabawy na weselichu ! :)
Marysia masakra z ta lodówka , pech jakiś czy co :/
My zbieramy się na śniadanie właśnie. Tu jest tak pyszne jedzenie że chyba mi parę kilo przybędzie :p

reklama
Lee czekamy na Emilka [emoji8]

Marysia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy [emoji8][emoji8]

Życiowa udanej zabawy, daj znać jak się wybawiliscie [emoji16][emoji16]

Kasia korzystaj korzystaj [emoji3]

India aaa to już rozumiem

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Lee powiedzenia! jak ja poszłam na oxy to szłam o 8.30, o 10.25 mi odeszły wody a 18.25 Wiki już była. I też dopiero na drugiej próbie.Czekamy z niecierpliwością na Emilka :)

Hejka ;)

Życiowa udanej zabawy na weselu i odpoczywaj tam Kochana ;)

India świetnie, ze Adusi tak dobrze poszło ;)

Dora z kupką nie pomogę, bo my takich problemów jeszcze.nie mieliśmy, obserwuj Frania i w razie co to do pediatry podejdź zapytaj ;)

KasiaMarysia normalnie żarty sobie w tym sklepie stroją, nie daj sie, chciałaś ten model to powinni Ci obniżyć cenę ze względu na obicia.

Lee czekamy na Emilka ;)

moj młody tez marudzący, juz 2 ząbki czuć pod palcami, dziąsło cale napuchnięte ale zeby to sie przebiło to chyba bedziemy czekać i czekać ;/ w nocy tez spi tylko dobrze ze mną w łóżku, a mialam go tego całkowicie oduczyć ehh chyba sie za to wezmę dopiero w grudniu jak moj maz wroci.

Z braku objawów zrobilam sobie dzisiaj test i nigdy nie mialam tak mocnej krechy ;p
1504339282-aaaaaa.jpeg

Milego dnia ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry