reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Lee wielkie wielkie Gratulacje!!! Emilek jest śliczny [emoji7][emoji7][emoji7] jak się czujesz??

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A my jutro odwiedzamy miasto Indii- jedziemy do Warszawy na mecz TVN vs WOŚP [emoji16] mam nadzieję że pogoda dopisze chociaż prognoza nie za ciekawa [emoji17][emoji17] mam nadzieję że na stadionie nie zmokniemy

Ale akcja. Ze 2 godz temu tesciowa zadzwonila, ze dzwonila do niej kolezanka, ktorej maz jest strazakiem i kazala okna pozamykac, bo elektrownia jakas wybuchla i idzie promieniowanie.
No to my cyk, myk zamykamy okna. Dzwonie do mamy, do brata i kaze im okna zamykac.
I tak siedzimy i szukamy w necie informacji, ale cisza. Jedyne co to o elektrowni w Belgii, ale nie, ze wybuchla, tylko, ze Niemcy sie boja, ze wybuchnie. No to dzwonimy do tesciowej i ona pozniej do kolezanki i powtierdza, ze tak, ze o Belgie chodzi. No to okna pootwieralismy, bo w mediach brak info, zeby cos sie stalo. I w sumie nie wiadomo - podobno strazacy dostali info, ze cos wybuchlo.... ale rownie dobrze, to tez mogla byc jakas trefna informacja

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Moj brat sie smial, bo jest poza domem, ze znajomymi i mowil, ze juz nikt sie dobrze nie bawi tylko na necie kazdy siedzi ;-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hmm też nic o elektrowni nie słyszałam. Tylko właśnie czytałam że jakieś próby jądrowe w Korei no ale to daleko od nas.

India zadawaj relacje jaka pogoda [emoji6] my o 10 chcemy wyjechać.
Amelka zostaje z moją mamą i chyba na złość że nie jedzie z nami wstała o 6... A miałam nadzieję że pospie.

reklama
Do góry