reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nuska! Ja myślałam że kolejna zaciążyła ale tak jest jak jest jak się jednym okiem czyta a drugim ogarnia noworodka który prawie nie spi od wczoraj.

Kasia Marysia z tą lodówka to faktycznie jaja sobie robią.

My kupiliśmy suszarkę. I się zastanawiam czemu wcześniej na to nie wpadłam. Ale przy tak ulegającym dziecku musiałabym mieć nie wiem ile ubrań. A zima idzie i na balkonie nie wyschnie. Drugiej suszarki nie ma gdzie rozstawić, a to nasze zbawienie :)

Życiowa ale Wam zazdroszczę, odpoczywajcie i udanej imprezy!

reklama
Viola chciałaś widoczki to proszę :)

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    505 KB · Wyświetleń: 246
  • 2.jpg
    2.jpg
    90,6 KB · Wyświetleń: 243
  • 3.jpg
    3.jpg
    480 KB · Wyświetleń: 254
Emilek już nami[emoji7]
Wazy 3650. Długi na 59 łebek kształty i malutki tylko zakola świadczą o profesorskiej naturze [emoji6]
1504361979-aaaaaa.jpeg

Porod ekspres o 10 pierwsze skurcze o 12 już tulilam Emilka [emoji7]
Troszkę piekłam, ale warto było [emoji6]
Dziękuje za kciuki [emoji8][emoji8][emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Lee trzymam kciuki!
Dora jak dzisiaj?
Dziś lepiej, od rana jedna kupka i taka prawie idealna. Trochę śluzu jest ale już bez krwi. Coś go musiało podrażnić bo gdyby rotawirusa złapał to by chyba po jednym dniu nie przeszło. Zrobiłam ostrą analizę tego co zjadłam i obstawiam Wit C bo wypiłam. Dziś też nie piłam mleka ani jogurtu nie jadłam. Odstawie na trzy dni i zobaczę. Stwierdziłam, że sezon jesienny i będę brać asekuracyjnie i chyba zaszkodziłam ehhh

wczoraj byliśmy na spotkaniu z księdzem przed chrztem.I tak wózka do kościoła nie wolna, fotelika czy tam nosidełka też nie Jak coś to zostawić w zakrystii. Dziecko trzymać na rekach przez cała msze , bo po to ma rodziców i chrzestnych ;) Jak zacznie płakać to do zakrystii wyjść bo wiernym może płacz przeszkadzać w skupieniu. Jak nam tez wykład strzelał to się modliłam żeby mu mój m czegoś nie powiedział ;)

reklama
Emilek już nami[emoji7]
Wazy 3650. Długi na 59 łebek kształty i malutki tylko zakola świadczą o profesorskiej naturze [emoji6]
1504361979-aaaaaa.jpeg

Porod ekspres o 10 pierwsze skurcze o 12 już tulilam Emilka [emoji7]
Troszkę piekłam, ale warto było [emoji6]
Dziękuje za kciuki [emoji8][emoji8][emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Gratuluje piekny jest :)

Do góry