reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Nuśka a ty piersią karmisz, dostałaś już miesiączkę?
Lekka panika mnie ogarnęła bo co prawda to nie możliwe, ale nie zabezpieczyliśmy się z m ze dwa razy. U mnie cisza tam na dole gin stwierdził miesiąc temu że jajniki śpią :) ale cholewa jakoś mi się słabo dwa razy zrobiło i wczoraj wieczorem to mi się w głowie kręciło i mdliło mnie...
Nawet żartowałam do męża, że teraz to w zasadzie trudno byłoby się zorientować, czy nie ma ciąży A on skwitował luz i tak alkoholu nie pijesz... ;)

wiki India mądrze gada. Trzeba się wszystkiego nauczyć. Ja żartowałam że szkoda ze na czole dziecko nie ma takiej skali żeby pokazywała czy się najadło, bo u nas Franek zasypiał w trakcie i krótko ssał i ciągle nie byłam pewna czy najedzony. A z zaksztuszaniem to tez były jazdy Dwa razy to mało zawału nie dostałam bo groźnie było.
Ja rozmawiałam ze znajoma ona urodziła 4 te dziecko i mówię do niej ze u niej to luz bo doświadczona i wie co i jak, a człowiek błądzi we mgle. Ona mi powiedziała ze każde dziecko jest inne inaczej je, ulewa zasypia i właśnie trzeba się dograć. Może po prostu rodzic pewniejszy trochę

Zgadzam sie z tym - kolejne dziecko - kolejne zaskoczenia i osiagniecia do odblokowania :-D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Krztuszenie to najgorsze co wspominam, dwa razy bylo mega zle, raz w empiku- miejscu publicznym. Musialam wyciagac ja z wozka w kombinezonie zimowym, przekrexac glowka w dol ( pochylac) i oklepywac. Oczami wyobrazni widzialam karetke, zamieszanie i artykuly w prasie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry