reklama
dora032
Fanka BB :)
Nuśka a ty piersią karmisz, dostałaś już miesiączkę?
Lekka panika mnie ogarnęła bo co prawda to nie możliwe, ale nie zabezpieczyliśmy się z m ze dwa razy. U mnie cisza tam na dole gin stwierdził miesiąc temu że jajniki śpią ale cholewa jakoś mi się słabo dwa razy zrobiło i wczoraj wieczorem to mi się w głowie kręciło i mdliło mnie...
Nawet żartowałam do męża, że teraz to w zasadzie trudno byłoby się zorientować, czy nie ma ciąży A on skwitował luz i tak alkoholu nie pijesz...
Lekka panika mnie ogarnęła bo co prawda to nie możliwe, ale nie zabezpieczyliśmy się z m ze dwa razy. U mnie cisza tam na dole gin stwierdził miesiąc temu że jajniki śpią ale cholewa jakoś mi się słabo dwa razy zrobiło i wczoraj wieczorem to mi się w głowie kręciło i mdliło mnie...
Nawet żartowałam do męża, że teraz to w zasadzie trudno byłoby się zorientować, czy nie ma ciąży A on skwitował luz i tak alkoholu nie pijesz...
KasiaMarysia23
Ja 5 września mam wizytę u gin.zapytam w jakiej fazie cyklu jestem
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiiktoriiaaa
My kąpiemy we 2 mąż ja trzyma a ja myje. A jak dziadkowie byli to im pozwalam żeby się nacieszyli. Ja tylko nagrywałam
Nuska otworzyła nowy sezon
Nuska otworzyła nowy sezon
dora032
wiki India mądrze gada. Trzeba się wszystkiego nauczyć. Ja żartowałam że szkoda ze na czole dziecko nie ma takiej skali żeby pokazywała czy się najadło, bo u nas Franek zasypiał w trakcie i krótko ssał i ciągle nie byłam pewna czy najedzony. A z zaksztuszaniem to tez były jazdy Dwa razy to mało zawału nie dostałam bo groźnie było.
Ja rozmawiałam ze znajoma ona urodziła 4 te dziecko i mówię do niej ze u niej to luz bo doświadczona i wie co i jak, a człowiek błądzi we mgle. Ona mi powiedziała ze każde dziecko jest inne inaczej je, ulewa zasypia i właśnie trzeba się dograć. Może po prostu rodzic pewniejszy trochę
Ja rozmawiałam ze znajoma ona urodziła 4 te dziecko i mówię do niej ze u niej to luz bo doświadczona i wie co i jak, a człowiek błądzi we mgle. Ona mi powiedziała ze każde dziecko jest inne inaczej je, ulewa zasypia i właśnie trzeba się dograć. Może po prostu rodzic pewniejszy trochę
reklama
India9
Krztuszenie to najgorsze co wspominam, dwa razy bylo mega zle, raz w empiku- miejscu publicznym. Musialam wyciagac ja z wozka w kombinezonie zimowym, przekrexac glowka w dol ( pochylac) i oklepywac. Oczami wyobrazni widzialam karetke, zamieszanie i artykuly w prasie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom