reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Życiowa no w sumie racja, to ciekawe ktora będzie następna hahaha ;D
Ja naprawdę byłam w takim szoku, ze masakra. Jak staraliśmy sie o Jasia to i tabletki i zastrzyki, progesteron, monitoring cyklu i byłam nastawiona na powtórkę, nawet tamte tabletki wszystkie mam (maja długo termin ważności) bo myślałam ze sie przydadzą ;p
I dopiero to do mnie zaczyna docierać, no ale z wami musialam sie juz tym podzielić ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa no w sumie racja, to ciekawe ktora będzie następna hahaha ;D
Ja naprawdę byłam w takim szoku, ze masakra. Jak staraliśmy sie o Jasia to i tabletki i zastrzyki, progesteron, monitoring cyklu i byłam nastawiona na powtórkę, nawet tamte tabletki wszystkie mam (maja długo termin ważności) bo myślałam ze sie przydadzą ;p
I dopiero to do mnie zaczyna docierać, no ale z wami musialam sie juz tym podzielić ;)

Nuska i wlasnie super, ze juz nie bedziesz myslala o tych lekach i monitoringu. Widac tak mialo byc [emoji3] a dzieci razem Ci beda dorastaly, bawily sie... [emoji8] naprawde Wam gratuluje i ciesze sie, ze jestes szczesliwa [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje India ;*

Praca mojego M troche zmniejsza to szczęście chwilowo, bo znowu mi go zabierają na 4 miesiące i tylko na weekend bedzie zjeżdżać do domku i mamy nadzieje, ze to juz ostatni raz ;(

No i obym ta ciąże znosiła tak jak pierwszą to bedzie idealnie ;)
co nas nie zabije to nas wzmocni ;)

Wooow Nuśka kochana GRATULACJE!!!!! [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

ALe super [emoji16] ja też zazdroszczę [emoji6] ale tych emocji, tego robienia testu, zobaczenia tych dwóch kresek [emoji16] no i brzuszka z kopniaczkami [emoji6]

Nuska jesteś jak mija koleżanka, o Kornelke starali się prawie dwa lata, wcześniej dwa poronienia nie wiadomo dlaczego, monitoring itp i mała urodziła się w 32tc, jak miała 7 miesięcy pach dwie kreski [emoji16] Ilona mówiła że 20min siedziała i patrzyła się w test bo nie wierzyła. A teraz Kornelia ma 4 lata a Maksiu w listopadzie skończy 3 [emoji7][emoji7]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia Marysia to co Ty następna?? [emoji6]

Ciekawe co u Minki, też o niej czasem myślę. Żadna nie ma z nią kontaktu??

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U P jest tak że pierw urodził się Marcel, a tu nagle będzie Ola.

U nas przy KP to wiecie... Generalnie nie zabezpieczamy się juz hohoho i nic, także to będzie walka ale nie sadze ze mamy tyle siły,by ją wygrać. Może kiedyś ...

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Nuska mega gratulacje!!!!!!
Ja się wyłamie i nie zazdroszcze :p ale bardzo się cieszę, że tak Wam się udało :) taka mała różnica wieku jest super ale odpowiedzialność i wszystko.... Nie mi jedno wystarczy.
Jeszcze tak mnie wczoraj Malutka wystraszyła. Zakrztusiła się, cała czerwona aż oko jej się zakleiło, nosem jej wyleciało i i i tak jej charczalo. Póki co słaba ze mnie matka. Nawet jej jeszcze sama nie kąpałam, boję się trochę.

A czarnamadzia razem z Lee była na wrześniowych, ale chyba miała koniec sierpnia.

reklama
Wiki, to czy wykapalas sama dziecko albo czy sie zakrztusilo to nie jest wyznacznik bycia dobra matka. Najlepsza mama to ta, ktora kocha, przytuli, pocaluje
Wiki ma 2 tygodnie, nauczycie sie siebie. Dzieci nie rodza sie z instrukcja obslugi.

A moja Ada do dzisiaj jet kapana przez tate i w sumie Radka tez Michal od poczatku kapal. Chcial - to bylo takie jego. Ja wycieram Ade i ubieram

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry