reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wiola bo wlasnie lekarze nie zbadaja dzieci najczęściej tylko pakuja mieszanki a czasem wysypka znika i juz sie nie pojawia noworodki tak maja
Ja mialam fajna alergolog mloda we Wrocławiu no babka konkret zajela sie mna jak corka i odrazu pomoglo
Mojej znajomej lekarka pomyliła tradzik ze skaza dobrze ze miala swoj rozum .
No Amelka ladnie wstaje moj skubany juz drepta przy pchaczu bo mu kupilam :D
Wczoraj go zostawilam na chwile w pokoju u niego i poszlam do duzego po cos slysze za chwilę gada wiec pewnie raczkuje a ten skubaniec idzie ostro przy pchaczu :D

reklama
No nie musi, ale... ona normalnie je kurczaka, indyka i nic jej nie jest, a bialko podobne do tego co w mleku...
I dlatego lekarz tez sceptycznie do tej alergii na mleko podchodzi
Jej sie te plamy pojawiaja i po kilku minutach znikaja, wiec nie wiem. To samo bylo wczesniej i na mm i na jogurty i na mleczne kaszki...
Nasze skorne rzeczy zaleczylismy i nie chce zeby to wrocilo

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie bo u Was się to objawiło jak już normalnie jadła.. a alergia na białko to też na drób... Dziwne że te plany wychodzą i znikają

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj Viola nie strasz wtedy to już całkiem nie będzie można spusic z oczu bo jak pierdaknie jak w łóżeczku to nie ciekawie chyba to najgorszy czas będzie ze pilnować ciągle trzeba. To Amelka szybciutko zaczęła wstawać Ci Violu to i pewnie szybko pójdzie

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Oj zdarzyło się już że poleciała do tyłu niestety [emoji17] chwila głośnego krzyku i spokój

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No mam :-) a teraz Ade do swojego pakietu dopisalam, wiec moge przebierac haha :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry