Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
A i zarzekalam się że nie będzie z nami spała. A kurcze ugięłam się sama że nie chce jej odkładać po nocnym karmieniu bo się wybudzi i zostaje z nami.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A i zarzekalam się że nie będzie z nami spała. A kurcze ugięłam się sama że nie chce jej odkładać po nocnym karmieniu bo się wybudzi i zostaje z nami.
Dzień dobry.
Wczoraj po lekarzu: wygląda na 3 dniowke
Ostatnia dawka ibum wczoraj o 16.
O 21 temp 35.7
Póki co wysypki brak.
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiki zadnej gkukozy sie nie daje polozna chyba starej daty...No z tym pokarmem było słabo od 2 dni dopiero przeciekam, wcześniej specjalnie któregoś dnia przepuscilismy karmienie cycem i butle dostała żeby zobaczyć czy coś tam jest i kurcze słabiutko było, 90 z 2 piersi. Położna radziła żeby najpierw zjadła z piersi jednej, drugiej i jak dalej głodna to butlę dać a w wolnej chwili najlepiej jeszcze ściągnąć... W szpitalu mówili żeby dać glukozę do picia, ta co przyszła mówi że się nie daje. I tak w kółko. Moja mama mówi że my dostawaliśmy ale z drugiej strony patrząc od małego zasladzac dziecko...
A no właśnie co do jedzenia to w nocy zawsze cycek jej wystarczał a którejś nocy siedziałam z nią na cycku od 1 do po 4 a ona płacz, wściekła taka pięści aż zaciskała. Mąż już nie wytrzymał wstał dał jej butlę i dziecko poszło spać. A ja płacz bo dziecka wykarmić nie mogę ale się rozbujalo więc zobaczymy.
W końcu nie robilismy. Kolezanka podejrzewala bialko, w testach nie wyszlo, a maly nadal ma uczulenie. Zwatpilam...Marysia- jak robilyscie z Madzia testy z krwi (alergiczne) to jakie alergie mozna wylapac? Na co?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom