reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Slicznie Marysiu [emoji8]

No wlasnie bedziemy chyba probowaly wszystkiego w odstepach, ale i tak o testach z krwi mysle. A mleko jaglane musze sama zaczac robic i sprawdzic czy Adzie podejdzie taka samorobka, bo inaczej z torbami pojdziemy :-(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dzwoneczku roczek robimy w domu jednak dla dziadkow mojej siostry mamy i chrzestnych ;) zrobie jakies jedzonko i zamowie tort i bedzie ;)

niunio dostal kaske od mojej mamy i chcialam mu kupic dzisiaj buty z adidasa albo z nike a matko boska jakie ceny... i nie kupilam moze mu zamowie jak znajde jakies tamsze

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

A moje dziecko jeszcze nie dostało swoich butów ( nie licząc sandałków po córce znajomej).
Ja bym nie wydała prawie stówy na buty, które za chwilę trzeba będzie zmienić. Ot co, sknera [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Moja ma adidasy. SIS P kupiła jej w Szkocji za 120 zl na polskie wiec nie drogo. Pierwsze buty kupie jakieś lepsze, lekkie, bo te adidasy są ciężkie.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry