reklama
Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
Hejka podczytuje Was trochę ale nie mam kiedy napisać. Póki moja mama jest chce się nacieszyć bo jutro wraca do Anglii strasznie mi smutno z tego powodu bo Wiki jest przy nich taka spokojna i bardzo nam pomogli w tych pierwszych dniach Wikitorii.
Moje dziecko dziś spało od 23 do 5.30 aż jestem w szoku, potem ją przebrałam, nakarmilam i dalej 2 h dospala. I dziś pierwszy raz miałam chwilę żeby śniadanie zjeść bo tak albo nie jadłam wcale, albo dopiero o 11.
I w ogóle to nie chwaląc dnia przed zachodem... Grzeczne dziecko mi się trafiło ale jak jest głodna... Żarłoczek konkretny. Piersi nie wystarcza, muszę ją jeszcze butla dokarmiać.
Sorki że tak o sobie tylko...
Moje dziecko dziś spało od 23 do 5.30 aż jestem w szoku, potem ją przebrałam, nakarmilam i dalej 2 h dospala. I dziś pierwszy raz miałam chwilę żeby śniadanie zjeść bo tak albo nie jadłam wcale, albo dopiero o 11.
I w ogóle to nie chwaląc dnia przed zachodem... Grzeczne dziecko mi się trafiło ale jak jest głodna... Żarłoczek konkretny. Piersi nie wystarcza, muszę ją jeszcze butla dokarmiać.
Sorki że tak o sobie tylko...
India9
Wiki :-) szkoda, ze mama juz wyjezdza, ale na pewno dacie sobie rade.
Ladnie Ci mala spi i super, ze grzeczna taka :-) a z glodomorkami tak juz jest, ze takie maluchy sie dra jak sa glodne, pozniej to mija ;-)
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ladnie Ci mala spi i super, ze grzeczna taka :-) a z glodomorkami tak juz jest, ze takie maluchy sie dra jak sa glodne, pozniej to mija ;-)
Nuśkaaa
Wiki jak mozesz mnie tak dobijać hehehe oczywiście żartuje, fajnie ze malutka tak ładnie spi moj młody nigdy nie przespał całej nocy i co noc jest minimum 3 pobudki na karmienie a ostatnio milion pobudek bo ten mały łobuz wszędzie pełza i sie kręci, wierci itp ;p
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaMarysia23
Popieram co do butli.Wiki im więcej butli tym mniej pokarmu masz. Ona nie jest głodna tylko ma odruch h ssania kochana
Jak chcesz bez tłuszczu Kasiu smażyć to grillowa tylko.
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Czytałam ze na duetto bez tłuszczu można smażyć.
Wiki będziesz wiedziała czy się najada jak ja będziesz ważyła.
Najważniejsze, żeby przybierała.
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
India9
Ciezko sie nie zgodzic z dziewczynami co do karmienia. Jesli chcesz karmic piersia to odstaw butelke ;-) no chyba, że chcesz tak dwojako karmić
Ja przez pierwsze tygodnie karmilam i co 20 min
Ja przez pierwsze tygodnie karmilam i co 20 min
Mamakulka
Otóż to. Dzieciom odruch ssania nie pozwala funkcjonować, jak masz parcie na karmienie piersią to ja przystawiaj i butli nie.
Kasia ja nie używałam. Beztluszczu smażę też na tej specjalnej do naleśników.
Kasia ja nie używałam. Beztluszczu smażę też na tej specjalnej do naleśników.
Wiiktoriiaaa
No z tym pokarmem było słabo od 2 dni dopiero przeciekam, wcześniej specjalnie któregoś dnia przepuscilismy karmienie cycem i butle dostała żeby zobaczyć czy coś tam jest i kurcze słabiutko było, 90 z 2 piersi. Położna radziła żeby najpierw zjadła z piersi jednej, drugiej i jak dalej głodna to butlę dać a w wolnej chwili najlepiej jeszcze ściągnąć... W szpitalu mówili żeby dać glukozę do picia, ta co przyszła mówi że się nie daje. I tak w kółko. Moja mama mówi że my dostawaliśmy ale z drugiej strony patrząc od małego zasladzac dziecko...
A no właśnie co do jedzenia to w nocy zawsze cycek jej wystarczał a którejś nocy siedziałam z nią na cycku od 1 do po 4 a ona płacz, wściekła taka pięści aż zaciskała. Mąż już nie wytrzymał wstał dał jej butlę i dziecko poszło spać. A ja płacz bo dziecka wykarmić nie mogę ale się rozbujalo więc zobaczymy.
A no właśnie co do jedzenia to w nocy zawsze cycek jej wystarczał a którejś nocy siedziałam z nią na cycku od 1 do po 4 a ona płacz, wściekła taka pięści aż zaciskała. Mąż już nie wytrzymał wstał dał jej butlę i dziecko poszło spać. A ja płacz bo dziecka wykarmić nie mogę ale się rozbujalo więc zobaczymy.
reklama