reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wiki jak tam sytuacja ?
India przyzwyczaiłas się już troszke do tatuażu ?
Lee a u Ciebie troszke się wyciszylo ?
Viola u mnie dziś blok się chłodzi :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hei, u mnie sie wyciszyło. Wczoraj w nocy pojechaliśmy na IP, bo regularnie co 6min były. Podłączyli mnie pod ktg a tu cisza..... przez 40min ani jednego skurcza [emoji52]już mieli mnie odłączać a tu sie rozkręciło skurcze 60-80. Trzymali mnie prawie godz. I nagle przeszło. Wiec odesłali mnie do domu o 2 w nocy [emoji5]więcej kurczę nie jadę na żadna IP...i pierwsze co to chcieli mi dać kroplówki na powstrzymanie skurczy[emoji57]

m3sx9jcgquxjjbv2.png

reklama
Wiki a może po prostu skup sie na czymś innym niż tym że nie chce wyjść. Poczytaj ,zjedz coś dobrego OOo pizzę Zawówcie "olejcie sprawę"- że tak napisze.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś nie myślałam bo nie chciałam 13 i to w niedzielę. Ale ciągle pamiętałam po tym jak mam zakwasy w łydkach. Jutro test :) oby coś dał, choć modlę się by w nocy dziś coś ruszyło. Wiecie te czopki dostałyśmy i nic nawet do WC po nich nie poszłyśmy. I ja i kokezanka obok tylko że ona ma jakieś rozwarcie i krew trochę.

Dziewczyny czy któraś z Was może coś powiedzieć o kubeczku DOIDY ? :)

Jutro w Lidlu ubranka :) Wybieracie się ? Ja sobie jedną sukienkę upatrzylam dla Ady i chyba się przejdę :)

Kasia ja chyba pójdę po dresy dla małego i może coś jeszcze... sama nie wiem co mu potrzeba xd ale dresy to juz do żłobka tak bardziej myślę...

reklama
Ja się wybieram do Lidla. Chce jakieś leginsy, sukienkę właśnie i może body już na zimę z długim popatrzę.

Kasia co to za kubek?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry