reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wiki jak tam sytuacja ?
India przyzwyczaiłas się już troszke do tatuażu ?
Lee a u Ciebie troszke się wyciszylo ?
Viola u mnie dziś blok się chłodzi :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hei, u mnie sie wyciszyło. Wczoraj w nocy pojechaliśmy na IP, bo regularnie co 6min były. Podłączyli mnie pod ktg a tu cisza..... przez 40min ani jednego skurcza [emoji52]już mieli mnie odłączać a tu sie rozkręciło skurcze 60-80. Trzymali mnie prawie godz. I nagle przeszło. Wiec odesłali mnie do domu o 2 w nocy [emoji5]więcej kurczę nie jadę na żadna IP...i pierwsze co to chcieli mi dać kroplówki na powstrzymanie skurczy[emoji57]

m3sx9jcgquxjjbv2.png

reklama
Wiki a może po prostu skup sie na czymś innym niż tym że nie chce wyjść. Poczytaj ,zjedz coś dobrego OOo pizzę Zawówcie "olejcie sprawę"- że tak napisze.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś nie myślałam bo nie chciałam 13 i to w niedzielę. Ale ciągle pamiętałam po tym jak mam zakwasy w łydkach. Jutro test :) oby coś dał, choć modlę się by w nocy dziś coś ruszyło. Wiecie te czopki dostałyśmy i nic nawet do WC po nich nie poszłyśmy. I ja i kokezanka obok tylko że ona ma jakieś rozwarcie i krew trochę.

Dziewczyny czy któraś z Was może coś powiedzieć o kubeczku DOIDY ? :)

Jutro w Lidlu ubranka :) Wybieracie się ? Ja sobie jedną sukienkę upatrzylam dla Ady i chyba się przejdę :)

Kasia ja chyba pójdę po dresy dla małego i może coś jeszcze... sama nie wiem co mu potrzeba xd ale dresy to juz do żłobka tak bardziej myślę...

reklama
Ja się wybieram do Lidla. Chce jakieś leginsy, sukienkę właśnie i może body już na zimę z długim popatrzę.

Kasia co to za kubek?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry