reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Obchód był i nie miła pani dr z rana teraz by w tyłek weszła :o taka zmiana. Powtórzyła mi ktg bo miałam już wtedy te skurczyki i wkładkę na żółto i myślała że to wody płodowe ale nie. Mówię że przy kąpieli trochę piecze to dała tabletkę przeciwgrzybicza tak żeby się nie rozwinęło. Wiktoria jest od cholery dzisiaj. 1500 stopni a ona nic. Jutro dam jej odsapnac i tego czopka tamta nie dała to jutro się przypomnimy i mam nadzieję że urodzę w pn. Będę te sutki męczyć. A co do masażu szyjki to gadaliśmy z jedną położną i tu uważają że to jest dobre przy tym jak się akcja znacznie a nie żeby tak sobie ją rozwalić bo to i tak nie pomoże. Co do wyjścia czekam do wtorku. Tzn do tego co będzie w poniedziałek i jak dupa blada to wyjdę we wtorek. Ale teraz każdy jest miły i skacze. Ale konkretów brakuje niestety.

reklama
U mnie chwila spokoju była. I pospałam trochę, teraz znowu sie zaczyna. Najpierw co 10min, teraz już co 6. W takim tempie to z dwa tygodnie zejdzie [emoji17]

Wiki niech te skurcze już przyjdą raz a dobrze [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]mecz sutki, ponoć jeszcze czopki glicerynowe takie na przeczyszczenie czasem pomagają w rozpoczęciu akcji porodowej, albo herbatka z senesu, tylko ja bym sie trochę bała ....

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzien dobry w niedziele.
Tragedia jakie burze przeszly przez polske. Nas ominelo o wlos nornalnie...[emoji33]
Wczoraj jak mnie zaczela nagle wieczorem bolec glowa [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] i potem brzuch. Myslalam ze zejde zaraz. Musialam poczekac zeby mala nakarmic i wzielam dopiero tabletke

Nic się nie zapowiada, ani jednego skurcza. Mam teraz globulki dopochwowe bo chyba infekcja i sama nie wiem czy poród by był dobry. No ale przecież nie będę czekać

Hej, tak dzwoneczku - jest ok :-) a Ty jak sie czujesz ze swoim?

Wiki, jakies newsy?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry