reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Obchód był i nie miła pani dr z rana teraz by w tyłek weszła :o taka zmiana. Powtórzyła mi ktg bo miałam już wtedy te skurczyki i wkładkę na żółto i myślała że to wody płodowe ale nie. Mówię że przy kąpieli trochę piecze to dała tabletkę przeciwgrzybicza tak żeby się nie rozwinęło. Wiktoria jest od cholery dzisiaj. 1500 stopni a ona nic. Jutro dam jej odsapnac i tego czopka tamta nie dała to jutro się przypomnimy i mam nadzieję że urodzę w pn. Będę te sutki męczyć. A co do masażu szyjki to gadaliśmy z jedną położną i tu uważają że to jest dobre przy tym jak się akcja znacznie a nie żeby tak sobie ją rozwalić bo to i tak nie pomoże. Co do wyjścia czekam do wtorku. Tzn do tego co będzie w poniedziałek i jak dupa blada to wyjdę we wtorek. Ale teraz każdy jest miły i skacze. Ale konkretów brakuje niestety.

reklama
U mnie chwila spokoju była. I pospałam trochę, teraz znowu sie zaczyna. Najpierw co 10min, teraz już co 6. W takim tempie to z dwa tygodnie zejdzie [emoji17]

Wiki niech te skurcze już przyjdą raz a dobrze [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]mecz sutki, ponoć jeszcze czopki glicerynowe takie na przeczyszczenie czasem pomagają w rozpoczęciu akcji porodowej, albo herbatka z senesu, tylko ja bym sie trochę bała ....

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzien dobry w niedziele.
Tragedia jakie burze przeszly przez polske. Nas ominelo o wlos nornalnie...[emoji33]
Wczoraj jak mnie zaczela nagle wieczorem bolec glowa [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] i potem brzuch. Myslalam ze zejde zaraz. Musialam poczekac zeby mala nakarmic i wzielam dopiero tabletke

Nic się nie zapowiada, ani jednego skurcza. Mam teraz globulki dopochwowe bo chyba infekcja i sama nie wiem czy poród by był dobry. No ale przecież nie będę czekać

Hej, tak dzwoneczku - jest ok :-) a Ty jak sie czujesz ze swoim?

Wiki, jakies newsy?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry