reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Viola pije dziecko z niego jak ze szklanki tyle że nie przechyla główki .

348-fuksja_1.jpg

Załączniki

• 348-fuksja_1.jpg
    348-fuksja_1.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 353
reklama
Ja się wybieram po body jeśli będą na 80, rajstopki i może jeszcze coś.

Kasia ja słyszałam ale ostatecznie mamy zwykłą szklankę.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Viola pije dziecko z niego jak ze szklanki tyle że nie przechyla główki .

Zobacz załącznik 818527

Kasia, my mamy ten kubeczek i Radek tez mial. Dawalam w nim Adzie nale ilosci i pila wode, ale nie robie tego regularnie, bo mala pije z kubka niekapka, ale takiego z ktorego leci woda przy przechyleniu, czyli wlasciwie kapek :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mialam jechac do Lidla, ale jeszcze nie wiem, bo w sumie nie porywaja mnie te ubrania jakos, ale z drugiej strony trzeba jakies zapasy zrobiv

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja na 86 mam zapas, a na 80 mało[emoji23]

Dziewczyny dowiadywałam się o koszt uszycia nosidła... To już można nowe kupić na stronie LL widziałam nosidło za 300 zł ok A zauszycie z chusty 300-400 zł.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiki przytulam. Ja w 38 Tc byłam na patologii i mieli mnie do porodu trzymać i czuję się jakbym to jeszcze raz przeżywała jak czytam co piszesz.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Franio ulewa po każdym karmieniu, sporadycznie się zdarzy że nie uleje. Czasem zaraz po czasem po godzinie albo i lepiej takie nadtrawione mleko poleci. Kilka razy zwymiotował mega fontanna poszła i często tak mlaska tzn że mu się cofnęło mleczko...
Dora, czy Franio przestał już ulewać, co na to lekarze mówili?
U nas mała delikatnie ulewa w ciągu dnia, w nocy nigdy jej się nie zdarza, ale my mamy łóżeczko, w którym można nachylić podłogę - Chicco Next2me. Te plastikowe łóżeczka dla noworodków w szpitalach też są pod dość mocnym kątem, więc musi to być odpowiednie położenie dla noworodków. Spróbuj może takiej pozycji pod kątem, może właśnie o to chodzi w waszym przypadku.
to jest to łóżeczko
7238b5b90d14fb7emed.jpg

reklama
Ja mialam jechac do Lidla, ale jeszcze nie wiem, bo w sumie nie porywaja mnie te ubrania jakos, ale z drugiej strony trzeba jakies zapasy zrobiv

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja zauważyłam że kolory w Lidlu są takie jakieś "szare" tzn. Nie ma takich żywych, ostrych kolorów. Ale leginsy nam się dobrze nosiły więc je wezmę

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry