reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Ja się wybieram po body jeśli będą na 80, rajstopki i może jeszcze coś.
Kasia ja słyszałam ale ostatecznie mamy zwykłą szklankę.
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Kasia ja słyszałam ale ostatecznie mamy zwykłą szklankę.
KasiaMarysia23
Grzeszmy na noc
India9
Kasia, my mamy ten kubeczek i Radek tez mial. Dawalam w nim Adzie nale ilosci i pila wode, ale nie robie tego regularnie, bo mala pije z kubka niekapka, ale takiego z ktorego leci woda przy przechyleniu, czyli wlasciwie kapek :-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaMarysia23
Ja na 86 mam zapas, a na 80 mało[emoji23]
Dziewczyny dowiadywałam się o koszt uszycia nosidła... To już można nowe kupić na stronie LL widziałam nosidło za 300 zł ok A zauszycie z chusty 300-400 zł.
Dziewczyny dowiadywałam się o koszt uszycia nosidła... To już można nowe kupić na stronie LL widziałam nosidło za 300 zł ok A zauszycie z chusty 300-400 zł.
Wiiktoriiaaa
I znów zostanę sama na sali a z taką fajną dziewczyną teraz byłam
etie
Zaciekawiona BB
Dora, czy Franio przestał już ulewać, co na to lekarze mówili?Franio ulewa po każdym karmieniu, sporadycznie się zdarzy że nie uleje. Czasem zaraz po czasem po godzinie albo i lepiej takie nadtrawione mleko poleci. Kilka razy zwymiotował mega fontanna poszła i często tak mlaska tzn że mu się cofnęło mleczko...
U nas mała delikatnie ulewa w ciągu dnia, w nocy nigdy jej się nie zdarza, ale my mamy łóżeczko, w którym można nachylić podłogę - Chicco Next2me. Te plastikowe łóżeczka dla noworodków w szpitalach też są pod dość mocnym kątem, więc musi to być odpowiednie położenie dla noworodków. Spróbuj może takiej pozycji pod kątem, może właśnie o to chodzi w waszym przypadku.
to jest to łóżeczko
reklama
viola150
Ja zauważyłam że kolory w Lidlu są takie jakieś "szare" tzn. Nie ma takich żywych, ostrych kolorów. Ale leginsy nam się dobrze nosiły więc je wezmęJa mialam jechac do Lidla, ale jeszcze nie wiem, bo w sumie nie porywaja mnie te ubrania jakos, ale z drugiej strony trzeba jakies zapasy zrobiv
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom