reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wiki ja Cię wspieram w bólu. Wiem co czujesz tylko że ja czekałam w domu... U mnie z Filipem kompletnie nic się nie działo!! Kazali mi się zgłosić w 41+3, na drugi dzień kroplowka, i nic. Potem dzień przerwy i w piątek kolejna kroplowka i przyszły konkretne skurcze. I gdyby nie to że mały nie zszedł do kanału to bym urodziła a tak skończyło się CC w 41+6. Ale u mnie drugą oczy pomogła więc oby u ciebie też tak było[emoji3]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiki trzymam kciuki
Ja jakoś wczoraj przeżyłam, przed 22 pojechałam do sklepu po mleko i trzy rodzaje kupiłam a Franek i tak nie chciał pić Temperatura dopiero 24 mi spadła i mały załapał Potem wnocy już ok z jedzeniem ale ja ledwie dycham.
Jeszcze ten upał... Byłam rano u stomatolog i przepłukała mi to, bo jakaś kieszonka na 8 sie zrobiła, bo ona nie do końca mi wyszła. Poza tym nic nie można zrobic Mam brać paracetamol dorażnie i wodą utlenioną płukac. Jak nie będe mogła wytrzymac to antybiotyk Na te sprawy to tylko klindamycyna działa i nie ma mowy o karmieniu. Liczę na mały cud że jednak przejdzie nez antybiotyku
Biorę apap jak czuje ze temp rośnie

A ja przed chwilą wróciłam z imprezy [emoji14] byłam na 30 znajomej takiej imprezie niespodziance hihi ale sie ucieszyla :)
S został jeszcze a ja z Myniem do domku. Maly juz spi a mi się nie chce ruszyć [emoji14]
Jutro też mamy zaproszenie na grilla ale nie wiem jak z tą pogodą... w sumie jakby nie padało to można iść :) bo jak bedzie jak dzis to nie ma opcji...

Wiki przykro mi, że nie ruszyło... :/

Dora, tez to kiedys mialam, strasznie bolalo. Nie pamietam czy dostalam wowczas antybiotyk. Wspolczuje

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wiki trzymam kciuki kochana!&&
Tak mi szkoda, że sie męczysz.
Jak leżałam na patologii ciąży chyba w 31 tyg to była dziewczyna na wywołaniu. Miała balonik i nic, oxy i nic, dzień przerwy znowu oxy to zasnęła na porodówce. Wróciła do nas, nawet nie zauważyła kiedy jej wody odeszły i miała CC bo tętno skakalo

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Pierwszy raz mam chyba dosyć ciąży. Moja mama dziś przylatuje, liczyłam że mała będzie miała tydzień już a jej nie ma. Jestem zła, smutna i rozżalona.

Ja się poddaje. Jedna mówi że jutro kolejna próba oksytocyny i się pytam położnej a ta mówi że nie jestem wypisana że to nie wczorajszy lekarz decyduje tylko ten co dziś i jutro ma zmianę. Cholery dostanę. Wypisuje się na w poniedziałek i mam to gdzies. A najlepiej jutro, a jeszcze lepiej zaraz ale to już raczej nie możliwe

reklama
Do góry