reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
India powodzenia :)

Nie miałam, a chciałabym. Dziś też pani dr jakaś była obca i mówi że wczoraj był test i co? A ja że właśnie nic. Aha... Poszła już łóżko dalej i mówię to będzie jutro powtórka tak jak pani dr wczoraj mówiła. A ta że w poniedziałek a może jutro no że kiedyś będzie.

Wiecie co to że nie z mezem to pół biedy, mąż przyjedzie posiedzi, w domu też nie jesteśmy cały czas razem. Ale kurcze mama będzie tylko dwa tygodnie. Tu mnie boli bo tak bym nie marudziła AZ tak.

Właśnie robię druga turę z parteru na 6. Sama w to nie wierzę że pomoże ale co mi szkodzi. Jak dziś nie urodzę to chciałabym w pn ale jak już mówiłam nie koncert życzeń

MalaMi...Nie nie mialam ale lezalam na patologii i sie naoogladalam trochę i kazdy mówił ze boli masaz ale jest lepszy niz oxytocyna oxy to szok dla dziecka tak lekarze mówili w szpitalu babkom jak lezalam.
Wiadomo ze na kazdego dziala co innego.
A moze akurat.
O bolu to mozna mowic jak sie rodzi jesli do tego nawiazalas to jest dopiero bol .

Ostatnia edycja:
Hejka ;)
my juz wyruszyliśmy na Warszawę, jakies 7h jazdy przed nami plus jakieś postoje wiec na wieczór bedziemy pewnie. Z mielna trafiliśmy do Pustkowa, pierwszy nocleg calkiem spoko, drugi tragedia i znowu sie przenieśliśmy tym razem na Niechorze i tu sie zadomowilismy az na 3 dni ;p
Ogolnie zwiedziliśmy Mielno, unieście, Darłówko, Rewal, Pustkowo, Pobierowo, Kołobrzeg no i Niechorze, bylo duzo spacerów i malo leżenia ;)

Wiki masakra, ze tak Cie trzymają ale moze jeszcze chwilka i sie zacznie ;)

India bedzie dobrze, dwa porody przeżyłaś to i z tatuowaniem dasz rade ;)

Milego dnia ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

India trzymam kciuki dasz radę
Wiki biedna współczuję Ale trochę bez sensu mają podejście W tym szpitalu gdzie ja rodzilam to tak 3 dni to wywoływanie z balonikiem i czasem masażem szyjki. Jak nie szło to cięcie Ale dziewczyny przychodzili 41-42 tydzień
Z relacji ten masaż to masakra jedna dziewczyna to zaslabla z bólu Nie chce straszyć Wszystko zależy od progu bólu dla jednego coś może być nie do zniesienia a inny daje spokojnie radę

reklama
Nuska to się nazwiedzaliscie.
U nas pielgrzymki idą i rodzice z dzieciaczkami w wózkach Kurczę upał, czy deszcz warunki niepewne a oni te dzieciaki ciągną i to kilkanaście dni

Do góry