reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

U nas susza,pustynia....
1502466804-aaaaaa.jpeg
,
1502466763-aaaaaa.jpeg

Leee kupiłabym dłuższą, z lnem i używaną.

Co do owoców to moja je np.całe borówki, połówki winogron.
1502466974-aaaaaa.jpeg

Ja muszę moją sprzedać i kupić nosidło. A wiecie może czy z chusty szyją nosidła?

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasiu u mnie tez goroco ale taka burze mamy ze loo. Ulewa na calego..:0
Te upaly wykanczaja
Jak pogoda to caly czas na basenie siedzimy maly szaleje w wodzie
My tez kazdy owoc zwlaszcza te sezonowe teraz czaly czas :)
Poziomki Madzia jadla?:)

1502467695-aaaaaa.png

Ja mieszkam miedzy berlinem a wroclawiem. Czerwone to byly chwile temu uderzenia a biale to obecne uderzenia piorunow. Grzmi u mnie i pada.
To musialo sie tak skończyć..:D
Moja mama dzwonila to mowila ze pierwszy raz widzi taki armagedon u nich heh :p

Tez kolo Wrocławia

Wiki moze rodzi???

Ostatnia edycja:
No właśnie chyba ja wzięło bo dawno nic :)

U mnie cały dzień grzmi i pada.

Kasia szyję się z chusty nosidla :)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Lee zależy jaki rozmiar nosisz na codzień i czy mąż też będzie chustowal.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Mąż wątpię, że będzie chustowal, prawie nigdy Go nie ma [emoji52]
Normalnie to nosze 36/38 i z tymi długościami mam problem.
To jaka brać? Ta little frog jest dobra?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam 162 wzrostu i chuste 4,6 ( sprawdzilam), bo podoba mi sie wiazanie podwojny iks i do niego taka jest potrzebna. Wiazalam tez kieszonke
Uwazam, ze maja bardzo dobre chusty, ale nie mam doswiadczenia w tym temacie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry