reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
A najbardziej wkurza mnie że u każdej coś się dzieje, nawet te z sali jedna czopa nie ma, druga skurcze, chociaż na ktg też góra 30, ale test ma jutro. Dziś mija 4 dzień jak tu jestem, jeszcze dodatkowe 2-3 po porodzie minimum a gdzie te do porodu. Zachowuję się jak stara maruda ale no szlag mnie trafia

Wiki kochana :* Myślę o Tobie ,czytam co piszesz i jakbym czytała o sobie. Też tak czekałam aż w końcu cesarkę mi zrobili bo nawet brzuch mi się nie obniżył a 42 tydzień się zaczynał. Mam nadzieję że może w nocy coś się ruszy może wstydzi się za dnia i czeka aż się ściemni :p A na USG wyszła jak waga Wiktori ? :)

Swoja droga to zastanawiajace czemu niektore ciaze tak dlugo sie nosza, w sensie, ze nic sie samo nie zaczyna

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wiki kochana :* Myślę o Tobie ,czytam co piszesz i jakbym czytała o sobie. Też tak czekałam aż w końcu cesarkę mi zrobili bo nawet brzuch mi się nie obniżył a 42 tydzień się zaczynał. Mam nadzieję że może w nocy coś się ruszy może wstydzi się za dnia i czeka aż się ściemni :p A na USG wyszła jak waga Wiktori ? :)
3 dni temu 3600 czy 3700 już sama nie wiem. A dziś jest 40+4

Ostatnia edycja:
Wiki wytrzymaj nie mozesz patrzec na to ze innych rusza Ty jestes Ty :*:*
Moja znajoma tydzien temu lezala 7 dni po terminie ruszył masaz szyjki
I jak leżalam w ciazy w szpitalu to tez dziewczyny te do porodu mialy to tez je brało po tym.

reklama
Dzwoneczku blok zrobiony [emoji16][emoji16] chłodzi się.

A u mnie właśnie Armageddon, tak wieje i pada że masakra jakaś!! A to dopiero burza idzie, strach się bać co będzie dalej.... Mój na popołudnie w pracy a on elektryk więc jak coś z prądem się zadzieje to nie wróci o 22. Filip nie może zasnąć przez tą ulewę i wichurę. Dobrze że Amelka zdążyła zasnąć i śpi.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry