reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
A najbardziej wkurza mnie że u każdej coś się dzieje, nawet te z sali jedna czopa nie ma, druga skurcze, chociaż na ktg też góra 30, ale test ma jutro. Dziś mija 4 dzień jak tu jestem, jeszcze dodatkowe 2-3 po porodzie minimum a gdzie te do porodu. Zachowuję się jak stara maruda ale no szlag mnie trafia

Wiki kochana :* Myślę o Tobie ,czytam co piszesz i jakbym czytała o sobie. Też tak czekałam aż w końcu cesarkę mi zrobili bo nawet brzuch mi się nie obniżył a 42 tydzień się zaczynał. Mam nadzieję że może w nocy coś się ruszy może wstydzi się za dnia i czeka aż się ściemni :p A na USG wyszła jak waga Wiktori ? :)

Swoja droga to zastanawiajace czemu niektore ciaze tak dlugo sie nosza, w sensie, ze nic sie samo nie zaczyna

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wiki kochana :* Myślę o Tobie ,czytam co piszesz i jakbym czytała o sobie. Też tak czekałam aż w końcu cesarkę mi zrobili bo nawet brzuch mi się nie obniżył a 42 tydzień się zaczynał. Mam nadzieję że może w nocy coś się ruszy może wstydzi się za dnia i czeka aż się ściemni :p A na USG wyszła jak waga Wiktori ? :)
3 dni temu 3600 czy 3700 już sama nie wiem. A dziś jest 40+4

Ostatnia edycja:
Wiki wytrzymaj nie mozesz patrzec na to ze innych rusza Ty jestes Ty :*:*
Moja znajoma tydzien temu lezala 7 dni po terminie ruszył masaz szyjki
I jak leżalam w ciazy w szpitalu to tez dziewczyny te do porodu mialy to tez je brało po tym.

reklama
Dzwoneczku blok zrobiony [emoji16][emoji16] chłodzi się.

A u mnie właśnie Armageddon, tak wieje i pada że masakra jakaś!! A to dopiero burza idzie, strach się bać co będzie dalej.... Mój na popołudnie w pracy a on elektryk więc jak coś z prądem się zadzieje to nie wróci o 22. Filip nie może zasnąć przez tą ulewę i wichurę. Dobrze że Amelka zdążyła zasnąć i śpi.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry