reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Wiki ciesz sie brzuszkiem pozki mozesz wiesz jak pozniej sie za tym teskni:)
za brzuszkiem za ruchami biciem serduszka wizytami:)
Ja narazie nie planuje drugiego ale czasem tesknie wspominam to takie dziwne dla mnie ze ja w ciazy bylam i maly w brzuchu takie nieprawdpodobne po czaasie to sie wydaje hehe:)

U nas kolejne ząbki wyszly znowu przez przypadek zauwazyl moj:)
Ciekawe czy kazde tak bezobjawowo wyjda bo cos kolezanka mowila mi ze trzonowe moga dzieci plakac ale to pewnie zalezy:)
kurcze moj syn tak zapierdziela po domu ze nie nadarzam za nim wszedzie wejdzie..;P

Wiki ty się wyśpij serio bo tego brakuje ehhh

Ola ja tam za brzuszkiem nie tęsknię, zdecydowanie wolę malutkiego, pachnącego bobaska na rękach.
A z tym brzuchem ociężały człowiek, biegać nie można... z moim adhd ta ciąża i to jeszcze z zakazami to masakra była

Moja znajoma urodziła wczoraj około 22 w domu. Miała położną i dule czy jak to się pisze. Rozmawiałam z nią rano i mówi że komfort psychiczny w domu rodzić. A że ma blisko do szpitala to się nie bała
Nie mówili nikomu że chce w domu rodzić, ja bym sie chyba nie zdecydowała

Oj, ja bym w domu nie chciala. Nie chcialabym pozniej na to lozko patrzec i w ogole... no nie, nie ma opcji

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Heheh India trauma by Cie dopadła?
Ja tak samo bym nie chciała w domu.

Ola ja też zamykam drzwi. U teściów jesteśmy i lata od jednego pokoju do drugiego, u sis P kosmetyki wyciąga z szuflady. Masakra...
U nas trzonowe idą, nie mogą się przebić a dziąsła białe na dole.
Ale nie płacze jakoś szczególnie.

Dziewczyny macie pchacz? Magda chodzi już za rączki i tak myśle czy zakupić takie cudeńko.
Jak płacze to zaczyna się żalić no gada tak: abee mama buu bee i usta :(:(

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia jak nie stoi samodzielnie to ten pchacz jej się nie przyda jeszcze bo jej będzie odjezdzal jak równowagi nie ma :)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry