reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Mialam tylko te obowiazkowe.
W pierwszej ciazy mialam na kazdej wizycie, pozniej sie zmienily procedury w przychodni i nie robili przy kazdej wizycie.
Czy mialam robione USG czy nie to i tak sie martwilam ciaza, bo wiadomo, roznie moze byc.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wiadomo India mam znajoma urodzila corke w 28 tyg ledwo dziecko uratowali bo lekarz nie robil czesto usg jak sie upomniala to ja opierdzielil co sie okazalo zle przeplywy..masakra jal widzialam ta dzidzie :(
Łożysko tez w każdej chwili moze byc 3 stopnia
Ja oprócz zalecen chcialam widzieć synka jak wyglada itp ale to chodzi co wizyty co miesiąc
Bo co dwa tyg musiałam miec bez gadania

Ja mialam to szczescie, ze wszystki ok bylo.
W ogole wielu lekarzy nie mowi pacjentkom o takich rzeczach jak pepowina dookola szyi, zeby nie panikowaly.

Ja mialam to szczescie, ze wszystki ok bylo.
W ogole wielu lekarzy nie mowi pacjentkom o takich rzeczach jak pepowina dookola szyi, zeby nie panikowaly.

Niby ciężko zeby dziecko sie owinelo pepowina i lekarze tego nie mowia bo moze sie 10 razy zawinac i 10 odwinac a ona jest tak zrobiona ze ciężko ale jednak sie zdarzaja takie dzieci i trzeba uwazac

No wlasnie lekarze dlatego nie mowia, bo zwykle dobrze sie to konczy, a dziecko tak szybko jak sie zawinelo, moze sie odwinac.

Zreszta moze porzucmy ten temat. :-)

Ja się nie bałam, na początku mąż robil sam a później to już jakoś było, czułam ruchy, wiedziałam że ona jest ogólnie mało ruchliwa więc jakoś to było. A z tą pępowina to się okaże w końcu w szpitalu jestem.

India nie miał wyjścia :p ja nie brałam innej opcji pod uwagę. Same problemy by dziecko miało.

Ja się nie bałam, na początku mąż robil sam a później to już jakoś było, czułam ruchy, wiedziałam że ona jest ogólnie mało ruchliwa więc jakoś to było. A z tą pępowina to się okaże w końcu w szpitalu jestem.

India nie miał wyjścia :p ja nie brałam innej opcji pod uwagę. Same problemy by dziecko miało.
Wiki wiesz ruchy ruchami
A maz chcial inne?:p

reklama
Do góry