reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Wiki ciesz sie brzuszkiem pozki mozesz wiesz jak pozniej sie za tym teskni:)
za brzuszkiem za ruchami biciem serduszka wizytami:)
Ja narazie nie planuje drugiego ale czasem tesknie wspominam to takie dziwne dla mnie ze ja w ciazy bylam i maly w brzuchu takie nieprawdpodobne po czaasie to sie wydaje hehe:)

U nas kolejne ząbki wyszly znowu przez przypadek zauwazyl moj:)
Ciekawe czy kazde tak bezobjawowo wyjda bo cos kolezanka mowila mi ze trzonowe moga dzieci plakac ale to pewnie zalezy:)
kurcze moj syn tak zapierdziela po domu ze nie nadarzam za nim wszedzie wejdzie..;P

Wiki ty się wyśpij serio bo tego brakuje ehhh

Ola ja tam za brzuszkiem nie tęsknię, zdecydowanie wolę malutkiego, pachnącego bobaska na rękach.
A z tym brzuchem ociężały człowiek, biegać nie można... z moim adhd ta ciąża i to jeszcze z zakazami to masakra była

Moja znajoma urodziła wczoraj około 22 w domu. Miała położną i dule czy jak to się pisze. Rozmawiałam z nią rano i mówi że komfort psychiczny w domu rodzić. A że ma blisko do szpitala to się nie bała
Nie mówili nikomu że chce w domu rodzić, ja bym sie chyba nie zdecydowała

Oj, ja bym w domu nie chciala. Nie chcialabym pozniej na to lozko patrzec i w ogole... no nie, nie ma opcji

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Heheh India trauma by Cie dopadła?
Ja tak samo bym nie chciała w domu.

Ola ja też zamykam drzwi. U teściów jesteśmy i lata od jednego pokoju do drugiego, u sis P kosmetyki wyciąga z szuflady. Masakra...
U nas trzonowe idą, nie mogą się przebić a dziąsła białe na dole.
Ale nie płacze jakoś szczególnie.

Dziewczyny macie pchacz? Magda chodzi już za rączki i tak myśle czy zakupić takie cudeńko.
Jak płacze to zaczyna się żalić no gada tak: abee mama buu bee i usta :(:(

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia jak nie stoi samodzielnie to ten pchacz jej się nie przyda jeszcze bo jej będzie odjezdzal jak równowagi nie ma :)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry