reklama
Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
Nie pytałam bo po usg nikogo już nie było u mnie. Nie wiem czy położna coś będzie wiedziała czy lekarz wieczorem dopiero. Czy jak. Nie mam pojęcia, już bym do domku chciała a to dopiero jedna doba zaraz minie. Chcę żeby już wyszła cała i zdrowa i się zmywamy. Jeszcze jeden dzidziul cały czas płacze i teraz i w nocy. Aż się zanosi.
Wiki Ty ost usg mialas w 32 tyg.? Nie balas sie ?
Ja mialam pod koniec ciazy juz co chwile wczensiej co miesiąc pozniej co dwa tyg bo musialam a pod koniec sam co tydzień dziecko monitorowane ktg usg przepływy lozysko itp...wow
Jestem ola
Ja mialam pod koniec ciazy juz co chwile wczensiej co miesiąc pozniej co dwa tyg bo musialam a pod koniec sam co tydzień dziecko monitorowane ktg usg przepływy lozysko itp...wow
Jestem ola
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kulcia aa w stanach do TSH 10 nic nie robia.Ola tylko w pl robi się usg tak często. W Norwegii masz tylko w 20 Tc a wszędzie 3 x na całą ciąże.
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Żadnych lekow..
Nie uwazam ze to jest dobre wrecz bylam w szoku u nas lekarze dmchaja na zimne
Ostatnia edycja:
Ja musialam miec od 24 tyc co dwa tyg .Ja tez mialam usg w 32 tyg, a pozniej juz przed samym porodem.
A po co czesciej, jesli nie ma wyraznych wskazan?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tak to mialam co miesiąc.
Ale pomijajac to.. takie sa zalecenia polskiego towarzystwa gin. P .ze pod koniec sie monitoruje duzo rzeczy .
India a wcześniej tez mialas co 3 mies?
reklama
India9
Fanka BB :)
Mialam tylko te obowiazkowe.
W pierwszej ciazy mialam na kazdej wizycie, pozniej sie zmienily procedury w przychodni i nie robili przy kazdej wizycie.
Czy mialam robione USG czy nie to i tak sie martwilam ciaza, bo wiadomo, roznie moze byc.
W pierwszej ciazy mialam na kazdej wizycie, pozniej sie zmienily procedury w przychodni i nie robili przy kazdej wizycie.
Czy mialam robione USG czy nie to i tak sie martwilam ciaza, bo wiadomo, roznie moze byc.