reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kurcze.... z ta pepowina to duzo dzieci sie obkreca.
Ale przesadzil pytajac czy moze tyle wazyc... no bo niby co? Ty masz czuc jej wage czy jak? :-] a pytalas jakie maja plany wobec Was?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Nie pytałam bo po usg nikogo już nie było u mnie. Nie wiem czy położna coś będzie wiedziała czy lekarz wieczorem dopiero. Czy jak. Nie mam pojęcia, już bym do domku chciała a to dopiero jedna doba zaraz minie. Chcę żeby już wyszła cała i zdrowa i się zmywamy. Jeszcze jeden dzidziul cały czas płacze i teraz i w nocy. Aż się zanosi.

Wiki Ty ost usg mialas w 32 tyg.? Nie balas sie ?
Ja mialam pod koniec ciazy juz co chwile wczensiej co miesiąc pozniej co dwa tyg bo musialam a pod koniec sam co tydzień dziecko monitorowane ktg usg przepływy lozysko itp...wow
Jestem ola

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ola tylko w pl robi się usg tak często. W Norwegii masz tylko w 20 Tc a wszędzie 3 x na całą ciąże.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ola tylko w pl robi się usg tak często. W Norwegii masz tylko w 20 Tc a wszędzie 3 x na całą ciąże.

Kulcia aa w stanach do TSH 10 nic nie robia.
Żadnych lekow..
Nie uwazam ze to jest dobre wrecz bylam w szoku u nas lekarze dmchaja na zimne

Ostatnia edycja:
Ja też uważam, że powinno się robić raz na miesiąc usg a pod koniec ciąży co 2 tygodnie.

Ostatnia edycja:
Ja tez mialam usg w 32 tyg, a pozniej juz przed samym porodem.
A po co czesciej, jesli nie ma wyraznych wskazan?

Ja tez mialam usg w 32 tyg, a pozniej juz przed samym porodem.
A po co czesciej, jesli nie ma wyraznych wskazan?

Ja musialam miec od 24 tyc co dwa tyg .
Tak to mialam co miesiąc.
Ale pomijajac to.. takie sa zalecenia polskiego towarzystwa gin. P .ze pod koniec sie monitoruje duzo rzeczy .
India a wcześniej tez mialas co 3 mies?

reklama
Mialam tylko te obowiazkowe.
W pierwszej ciazy mialam na kazdej wizycie, pozniej sie zmienily procedury w przychodni i nie robili przy kazdej wizycie.
Czy mialam robione USG czy nie to i tak sie martwilam ciaza, bo wiadomo, roznie moze byc.

Do góry