reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
U nas tyle się dzieje, że nie wiem od czego zacząć.

Od pt jesteśmy u teśćów, bo oni w Zakopanym. Sis Pawła została. Generalnie odwinęła numer , bo jej chłopak który zostawił dla niej wszystko i sie przeprowadził do niej 2 lata temu, w czerwcu poleciał do Szkocji. Ona byla u niego 2 tyg temu, a w piątek go zdradziła. I on przyleciał po swoje rzeczy, P był po niego w Wawie o 2 w nocy. Zabrał rzeczy i wrócił do rodzinnego domi nad morze. A jego mama już tu była i teściowie byli nad morzem. Paweł to się popłakał wczoraj, szkoda Nam chłopaka, bo zamienila go na pijaka i ćpuna.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia, przykra sytuacja. Pamietam jak ciezko bylo mi sie pogodzic z rozwodem brata.
No i szkoda tego chlopaka, ktory tyle poswiecil

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hejka.
Igi sto lat :) spoznione ale szczere. Wczoraj nie mialam jak napisac.
Od kilku dni mam ciezkie dni..... Malemu nie moze przebic sie piatka do konca i drze soe nie chce jesc itd. Jakas masakra poprostu. Mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej juz troche.
Wiki jak tam? Dzis bedzie usg?

MalaMi - pamietaj o tych namiarach do Kudowy :-) nie spieszy sie, ale przy okazji :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Hej :) śniadanie było nawet nie było zle
IMG_20170809_080853263~2.jpg

Wczorajsza zmiana super, nocna też a ta teraz ło jeju rozlazła taka. Jeszcze nie siedziałam o której tu obchód jest poszłam się umyć. I wielkie szukanie mnie. I tylko zapytali czy USG miałam.

Później przyszedł facet i mnie zabrał na USG, i on też taki, że jak dla niego waży 3700 i pyta się mnie czy możliwe. Jak ja ostatnie miałam w 32 tyg. To skąd ja mam to siedzieć. No i pępowinę ma na raz na szyi

Załączniki

• IMG_20170809_080853263~2.jpg
    IMG_20170809_080853263~2.jpg
    916,6 KB · Wyświetleń: 357
Do góry