reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mi tak tatuatorka powiedziała to powtarzam :D zawsze mnie golili przed tatuowaniem.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia daje wlasnie z kubka albo lyzeczka
A mama świadomie czy nie to nie wiem moje dziecko mowi mama tylko jak płacze rzadko bo rzadko i chce na rece albo jak znikne ide do lazienki on mnie nie widzi a jesteśmy sami w domu to wola mama i idzie za mna do łazienki:)
Wiadomo ze to nie jest takie mamo ale juz cos rozumie:)

Ostatnia edycja:
India nic kompletnie, sex byl, mini maraton po okolicznych sklepach, fryzjerkę zaliczyłam cudem, a uparciuch siedzi jak siedział. Idę ogarnąć kuchnię i jutro jedziemy z tym skierowaniem. Byle nie jutro, no ale to nie koncert życzeń więc zobaczymy.

India nic kompletnie, sex byl, mini maraton po okolicznych sklepach, fryzjerkę zaliczyłam cudem, a uparciuch siedzi jak siedział. Idę ogarnąć kuchnię i jutro jedziemy z tym skierowaniem. Byle nie jutro, no ale to nie koncert życzeń więc zobaczymy.
Wiki samo sie zacznie :p potem bedziesz prosila zeby sie juz konczylo:p
U mnie to sie w sek zaczelo o 3 lekkie skurcze pojechalam o 7 do szpitala rozwarcie na 8 bylo b szybko :D i zaczal sie hardcore boze tego bolu długo nie zapomne :D
Piekielny
Dobrze ze tata byl przy porodzie :)

Ostatnia edycja:
Ja się domyślam że milutkie uczucie to to nie jest :p no ale jak by nie patrzeć świadomie w ciążę zachodziłam. Mój kracze że i tak CC będzie a ja tak nie chcę.

Twierdzi że się odwróciła na jego oko.
A na moje to wzdłuż leży dzisiaj. Aż brzuch się kanciasty robi wizualnie.
Zobaczą w szpitalu nie ma co tak mowic na pewno bedzie ok dziecko raczej nie ma jak sie obrocic pod koniec bo nie ma już tam miejsca i na pewno lezy glowka do dolu:)

Ostatnia edycja:
Moja Ada do konca zmieniala strony brzucha i miala miejsce. Kolezanki syn tez na koniec ciazy zmienil pozycje takze, jesli ksztalt brzucha sie zmienil to mogla sie obrocic jak najbardziej. Ja to po ruchach czulam, ze zupelnie gdzie i dziej kopala

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry