reklama
Kasia daje wlasnie z kubka albo lyzeczka
A mama świadomie czy nie to nie wiem moje dziecko mowi mama tylko jak płacze rzadko bo rzadko i chce na rece albo jak znikne ide do lazienki on mnie nie widzi a jesteśmy sami w domu to wola mama i idzie za mna do łazienki
Wiadomo ze to nie jest takie mamo ale juz cos rozumie
A mama świadomie czy nie to nie wiem moje dziecko mowi mama tylko jak płacze rzadko bo rzadko i chce na rece albo jak znikne ide do lazienki on mnie nie widzi a jesteśmy sami w domu to wola mama i idzie za mna do łazienki
Wiadomo ze to nie jest takie mamo ale juz cos rozumie
Ostatnia edycja:
Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
India nic kompletnie, sex byl, mini maraton po okolicznych sklepach, fryzjerkę zaliczyłam cudem, a uparciuch siedzi jak siedział. Idę ogarnąć kuchnię i jutro jedziemy z tym skierowaniem. Byle nie jutro, no ale to nie koncert życzeń więc zobaczymy.
Wiki samo sie zacznie potem bedziesz prosila zeby sie juz konczyloIndia nic kompletnie, sex byl, mini maraton po okolicznych sklepach, fryzjerkę zaliczyłam cudem, a uparciuch siedzi jak siedział. Idę ogarnąć kuchnię i jutro jedziemy z tym skierowaniem. Byle nie jutro, no ale to nie koncert życzeń więc zobaczymy.
U mnie to sie w sek zaczelo o 3 lekkie skurcze pojechalam o 7 do szpitala rozwarcie na 8 bylo b szybko i zaczal sie hardcore boze tego bolu długo nie zapomne
Piekielny
Dobrze ze tata byl przy porodzie
Ostatnia edycja:
Wiiktoriiaaa
Ja się domyślam że milutkie uczucie to to nie jest no ale jak by nie patrzeć świadomie w ciążę zachodziłam. Mój kracze że i tak CC będzie a ja tak nie chcę.
Dlaczego cc??Ja się domyślam że milutkie uczucie to to nie jest no ale jak by nie patrzeć świadomie w ciążę zachodziłam. Mój kracze że i tak CC będzie a ja tak nie chcę.
U mnie ruszyło rowno w dniu terminu
Wiiktoriiaaa
Twierdzi że się odwróciła na jego oko.
A na moje to wzdłuż leży dzisiaj. Aż brzuch się kanciasty robi wizualnie.
Zobaczą w szpitalu nie ma co tak mowic na pewno bedzie ok dziecko raczej nie ma jak sie obrocic pod koniec bo nie ma już tam miejsca i na pewno lezy glowka do doluTwierdzi że się odwróciła na jego oko.
Ostatnia edycja:
India9
Moja Ada do konca zmieniala strony brzucha i miala miejsce. Kolezanki syn tez na koniec ciazy zmienil pozycje takze, jesli ksztalt brzucha sie zmienil to mogla sie obrocic jak najbardziej. Ja to po ruchach czulam, ze zupelnie gdzie i dziej kopala
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama