reklama
Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
Nadal nic mam stresa i doła trochę bo nie wiem co mnie jutro czeka.
Nadal nic mam stresa i doła trochę bo nie wiem co mnie jutro czeka.
Będzie dobrze! Trzymamy kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Daj znac co&jak...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiki jeszcze trochę czasu jest może coś się ruszy Wiem ,że się denerwujesz bo przeżywałam to samo jak musiałam się zgłosić po terminie do szpitala. Ale pomysl że od zobaczenia Twojego skarbu dzielą Cię już tak krotkie chwile Będzie dobrze ! :*
Nadziejka96
Fanka BB :)
mojemu wyszly zabki jak mial 4 miesiace wlasnie to Aniu moga byc i zabki moj tez plakal strasznie ale nie powiem Ci czy to tak na zeby czy na kolki bo je mial wtedy tez.
moj mowil mama baba teraz juz z 2 tygodnie nie mowil wcale i dzisiaj znowu mama zaczal ale najwiecej to wlasnie po swojemu cos zaczyna a jak widzi kota u mamy to my mowimy kici kici a o kokoko hehe ale tez mozna [emoji14] niektore dzieci szybciutko zaczynaja mowic a niektpre pozniej wiem ze duzo rozumie jak ja mowie do niego no ale zebysmy podebatowali razem to jeszcze nie on sam debatuje haha ;p
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
moj mowil mama baba teraz juz z 2 tygodnie nie mowil wcale i dzisiaj znowu mama zaczal ale najwiecej to wlasnie po swojemu cos zaczyna a jak widzi kota u mamy to my mowimy kici kici a o kokoko hehe ale tez mozna [emoji14] niektore dzieci szybciutko zaczynaja mowic a niektpre pozniej wiem ze duzo rozumie jak ja mowie do niego no ale zebysmy podebatowali razem to jeszcze nie on sam debatuje haha ;p
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama