reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Wiki jeszcze trochę czasu jest może coś się ruszy :) Wiem ,że się denerwujesz bo przeżywałam to samo jak musiałam się zgłosić po terminie do szpitala. Ale pomysl że od zobaczenia Twojego skarbu dzielą Cię już tak krotkie chwile :) Będzie dobrze ! :*

Kulka, sto lat dla przystojniaka [emoji324][emoji565][emoji516]

Zgadzam sie, ze to poki co to sylabizowanie, a nie swiadome nazywanie mamy czy taty. Taki etap [emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

mojemu wyszly zabki jak mial 4 miesiace wlasnie to Aniu moga byc i zabki moj tez plakal strasznie ale nie powiem Ci czy to tak na zeby czy na kolki bo je mial wtedy tez.

moj mowil mama baba teraz juz z 2 tygodnie nie mowil wcale i dzisiaj znowu mama zaczal ale najwiecej to wlasnie po swojemu cos zaczyna a jak widzi kota u mamy to my mowimy kici kici a o kokoko hehe ale tez mozna [emoji14] niektore dzieci szybciutko zaczynaja mowic a niektpre pozniej wiem ze duzo rozumie jak ja mowie do niego no ale zebysmy podebatowali razem to jeszcze nie on sam debatuje haha ;p

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry