reklama
dzwoneczek85
Fanka BB :)
Hej
No jeszcze boli i szczypie nie powinnam tego obcierac ale wiesz jak to przy dzieciach nie da się. Już opuchlizna zeszła . A jak tam u Ciebie już stresik jest ? Będziesz musiała chyba w spodenkach chodzić przez jakiś czas no i na słońce nie wychodzić. Dzień wcześniej ogol sobie te miejsce ja nie wiedziałam i nie ogolilam ale dobrze że w tym miejscu nie mam za dużo włosów
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
No jeszcze boli i szczypie nie powinnam tego obcierac ale wiesz jak to przy dzieciach nie da się. Już opuchlizna zeszła . A jak tam u Ciebie już stresik jest ? Będziesz musiała chyba w spodenkach chodzić przez jakiś czas no i na słońce nie wychodzić. Dzień wcześniej ogol sobie te miejsce ja nie wiedziałam i nie ogolilam ale dobrze że w tym miejscu nie mam za dużo włosów
dora032
Dora, Adzie dopiero pierwszy wychodzia ma 10,5 ms
Dzwoneczku, jak sie goi?
Wiki, jak tam?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
I ta opcja bardziej mi sie podoba
viola150
Kulcia to szacun, śliczny tort [emoji16]
Ja byłam dziś u pediatry z Filipa i Amelki katarem bo to się ciągnie już z 3tyg. No i to alergiczne, Amelka cały sierpień ma dostawać syrop na alergię a Filip aż do usunięcia migdała.
Pytałam o tego bakusia- tak, potwierdziła że to mogło być po tym i mam odczekać miesiąc i znów spróbować.
Aaa i kluska waży równe 10kg na 9 miesięcy [emoji6]
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja byłam dziś u pediatry z Filipa i Amelki katarem bo to się ciągnie już z 3tyg. No i to alergiczne, Amelka cały sierpień ma dostawać syrop na alergię a Filip aż do usunięcia migdała.
Pytałam o tego bakusia- tak, potwierdziła że to mogło być po tym i mam odczekać miesiąc i znów spróbować.
Aaa i kluska waży równe 10kg na 9 miesięcy [emoji6]
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
dzwoneczek85
Wczoraj byliśmy u znajomych co mają 2 miesięczna córeczkę jej jak to się zapomina ze takie maleńkie jeszcze nie tak dawno było a Zuzia już według niej taka duża
ale nie chciała bym cofnąć czasu
dzwoneczek85
O Viola to niezła kluseczka z Amelki to Zuzia przy niej to szczypiorek
reklama
dzwoneczek85
Kulka nie wiem tak pisało na takiej kartce u niego co podpisywalam ze najpóźniej dwie godz przed można ogolić a najlepiej dzień wcześniej