reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hej
No jeszcze boli i szczypie nie powinnam tego obcierac ale wiesz jak to przy dzieciach nie da się. Już opuchlizna zeszła . A jak tam u Ciebie już stresik jest ? Będziesz musiała chyba w spodenkach chodzić przez jakiś czas no i na słońce nie wychodzić. Dzień wcześniej ogol sobie te miejsce ja nie wiedziałam i nie ogolilam ale dobrze że w tym miejscu nie mam za dużo włosów :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kulcia to szacun, śliczny tort [emoji16]

Ja byłam dziś u pediatry z Filipa i Amelki katarem bo to się ciągnie już z 3tyg. No i to alergiczne, Amelka cały sierpień ma dostawać syrop na alergię a Filip aż do usunięcia migdała.
Pytałam o tego bakusia- tak, potwierdziła że to mogło być po tym i mam odczekać miesiąc i znów spróbować.
Aaa i kluska waży równe 10kg na 9 miesięcy [emoji6]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj byliśmy u znajomych co mają 2 miesięczna córeczkę jej jak to się zapomina ze takie maleńkie jeszcze nie tak dawno było a Zuzia już według niej taka duża :) ale nie chciała bym cofnąć czasu :)

Z tym goleniem dzwoneczek to nie bardzo bo jak się zatnie to po herbacie, tatuator powinien golić. On wie co i jak.

Dora igi ma rok i nie ma ani jednego ząbka.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kulka nie wiem tak pisało na takiej kartce u niego co podpisywalam ze najpóźniej dwie godz przed można ogolić a najlepiej dzień wcześniej

Do góry