reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Polozna mi mówiła ze do 20 to norma Ale ja od około 27 tyg miałam 20 w ciągu 1,5 godziny Lekarz stwierdził że mam się tym nie przejmować jeżeli nie są regularne, nie trwają coraz dłużej i nie przybierają na sile.
Jeśli to skurcze takie jak dotychczas to wg mnie 30 to nie tragedia

Do tej pory miałam Ok 15-20 wiec może poprostu za bardzo sie w siebie wsłuchuję

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja na początku liczyłam ale właśnie zauważyłam ze to źle na mnie działa bo jak było więcej to się denerwowalam i były jeszcze częściej. A i jeszcze jak ustają po zmianie pozycji to znaczy ze to przepowiadajace tylko

A jeśli chodzi o przekrecabie dziecka to może się do końca obracać. Nie u wszystkich ale są takie przypadki. Córeczka mojej koleżanki obracala się i ewidentnie brzuch zmieniał kształt. A w szpitalu była dziewczyna, która przyszla na cc bo ułożenie pośladków. Lekarz zrobił usg i okazało się ze dziecko ułożone prawidłowo. Dwa dni wcześniej była u swojej lekarki i było odwrotnie. Co najlepsze ta dziewczyna mówiła ze ona nawet nie czuła kiedy to się mogło stać.

Kulcia sto lat , sto lat z okazji roczku!! Zdrówka, zdrówka i ząbków;)[emoji322][emoji512][emoji324][emoji320][emoji322][emoji324]

Dora Madzia mnie tylko 3-4 razy ugryzła, także nie jest źle.

Wiki u mnie było tak niedziela maraton po schodach, wieczorem seks, a Madzia w środe[emoji12]

Viola [emoji20]współczuje. Co za syrop masz dla Amelki?
Biedy maluszek z tym migdałem[emoji20][emoji20]
A wagą sędziwa, apetyt dopisuje no no[emoji5]

Moja Madzia mówi mama, baba, dzidzi, papa. Jak wołam kotka to powtarza ci ci sii, a jak pies szczeka to robi aa aa aa.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja bym chciała drugi raz przeżyć poród, wgl całą sytuacje od mometu odejścia wód, a najlepiej całą ciąże[emoji5]
Teraz bym była dużooo spokojniejsza i szczęśliwsza.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry