reklama
dora032
Fanka BB :)
Polozna mi mówiła ze do 20 to norma Ale ja od około 27 tyg miałam 20 w ciągu 1,5 godziny Lekarz stwierdził że mam się tym nie przejmować jeżeli nie są regularne, nie trwają coraz dłużej i nie przybierają na sile.
Jeśli to skurcze takie jak dotychczas to wg mnie 30 to nie tragedia
Jeśli to skurcze takie jak dotychczas to wg mnie 30 to nie tragedia
dora032
Ja na początku liczyłam ale właśnie zauważyłam ze to źle na mnie działa bo jak było więcej to się denerwowalam i były jeszcze częściej. A i jeszcze jak ustają po zmianie pozycji to znaczy ze to przepowiadajace tylkoDo tej pory miałam Ok 15-20 wiec może poprostu za bardzo sie w siebie wsłuchuję
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
dora032
A jeśli chodzi o przekrecabie dziecka to może się do końca obracać. Nie u wszystkich ale są takie przypadki. Córeczka mojej koleżanki obracala się i ewidentnie brzuch zmieniał kształt. A w szpitalu była dziewczyna, która przyszla na cc bo ułożenie pośladków. Lekarz zrobił usg i okazało się ze dziecko ułożone prawidłowo. Dwa dni wcześniej była u swojej lekarki i było odwrotnie. Co najlepsze ta dziewczyna mówiła ze ona nawet nie czuła kiedy to się mogło stać.
Wiiktoriiaaa
Jak dla mnie 30 to mega dużo. Może dlatego, że jeszcze żadnego nie miałam?
Wiiktoriiaaa
I co odesłali ją? Czy co?Nietylko Wiktoria nie soieszy sie na swiat. Moja kuzynka miala termin na wczoraj i tez malutka nie chce wyjść
KasiaMarysia23
Kulcia sto lat , sto lat z okazji roczku!! Zdrówka, zdrówka i ząbków[emoji322][emoji512][emoji324][emoji320][emoji322][emoji324]
Dora Madzia mnie tylko 3-4 razy ugryzła, także nie jest źle.
Wiki u mnie było tak niedziela maraton po schodach, wieczorem seks, a Madzia w środe[emoji12]
Viola [emoji20]współczuje. Co za syrop masz dla Amelki?
Biedy maluszek z tym migdałem[emoji20][emoji20]
A wagą sędziwa, apetyt dopisuje no no[emoji5]
Moja Madzia mówi mama, baba, dzidzi, papa. Jak wołam kotka to powtarza ci ci sii, a jak pies szczeka to robi aa aa aa.
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Dora Madzia mnie tylko 3-4 razy ugryzła, także nie jest źle.
Wiki u mnie było tak niedziela maraton po schodach, wieczorem seks, a Madzia w środe[emoji12]
Viola [emoji20]współczuje. Co za syrop masz dla Amelki?
Biedy maluszek z tym migdałem[emoji20][emoji20]
A wagą sędziwa, apetyt dopisuje no no[emoji5]
Moja Madzia mówi mama, baba, dzidzi, papa. Jak wołam kotka to powtarza ci ci sii, a jak pies szczeka to robi aa aa aa.
reklama
KasiaMarysia23
A ja bym chciała drugi raz przeżyć poród, wgl całą sytuacje od mometu odejścia wód, a najlepiej całą ciąże[emoji5]
Teraz bym była dużooo spokojniejsza i szczęśliwsza.
Teraz bym była dużooo spokojniejsza i szczęśliwsza.