reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dziewczyny ja mam mamę u siebie i nie mam czasu.

Lee oby jak najdłużej :)
Wiki może na 8 wyjdzie :) termin z drugiego usg najbardziej prawdopodobny.

Ja igiego biorę wszędzie , na koncerty ogniska itp nie marudzi :)

Wczoraj robiliśmy roczek naszego agenta.
1502043195-aaaaaa.jpeg
1502043205-aaaaaa.jpeg
1502043217-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kulcia, swietny tort :-) i widac, ze smakowal
Gdzies Ty byla jak mialam urodziny :p
Sto lat dla Igiego, gdybym jutro zapomniala [emoji512][emoji146][emoji253][emoji517][emoji516][emoji509][emoji565][emoji312]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

India hmm znośnie było, duzo osób mnie straszyło, ze jak to boli a generalnie zle nie było ;)

Kulcia swietny tort, ode mnie i od Jasia tez wszystkiego najlepszego dla Igiego z okazji urodzinek ;) tak juz na zapas jak bym nie miała kiedy sie odezwać we właściwym dniu ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Kulcia cudny tort!!!
Sto lat dla Filipka. Zdrówka!!!

India wzór świetny! Ale skomplikowany, oby szybko poszło z robieniem.

Viola Ty dawałaś małej delicol o ile dobrze pamiętam. Może rzeczywiście za wcześnie. Sprobuj za kilka dni , bedziemy mogły coś doradzić tylko w tym dniu nie dawaj nic innego.

Ola dzieci są różne. Twój maluch to jakaś gold wersja:)
Przynajmniej nie masz problemów z jadłospisem.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Kulcia ale super ten tort!!! Wszystkiego najlepszego dla Igiego [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Kulcia świetny tort!!! Sama robiłaś?? Widziałam gdzieś przepis ale sporo z nim roboty [emoji6]
Igiemu smakował [emoji16][emoji16]

Marysia tak dawałam. Już wtedy widocznie było coś z laktozą. narazie przez kilka dobrych dni nie będę próbować i potem spróbuję. Ja jej z reguły nic nowego nie daje, stale je kaszkę,obiadek -sloiczek lub sama ugotuje i deserek. No chyba że coś co akurat my jemy i nie da się zjeść bez dawania Amelce [emoji16] próbowała różnych rzeczy już, ale to były raczej znikome ilości a wczoraj wciągnęła cały ten serek...

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kulcia cudny tort!!!
Sto lat dla Filipka. Zdrówka!!!

India wzór świetny! Ale skomplikowany, oby szybko poszło z robieniem.

Viola Ty dawałaś małej delicol o ile dobrze pamiętam. Może rzeczywiście za wcześnie. Sprobuj za kilka dni , bedziemy mogły coś doradzić tylko w tym dniu nie dawaj nic innego.

Ola dzieci są różne. Twój maluch to jakaś gold wersja:)
Przynajmniej nie masz problemów z jadłospisem.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
No wiem ze rozne
A co do gold wersji to masz rację kazdy mi to mowi :D
Żadnych problemów od urodzenia z nim nie mam:)
A i szybko zaczal mi raczkowac siadac i stac:)
Za to drugie moze dac popalic haha:D

Do góry