reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

dziewczyny a jest moze jakis syrop od kaszlu dla 4miesiecznego dziecka? Trzeba jakoś przetrwać do jutra...

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Anka lepiej nie kombinować samemu skoro i tak jutro do lekarza. Ja osobiście dla tak małego dziecka nic bym nie poleciła bez wizyty u lekarza. Tym bardziej jeśli chodzi o kaszel bo to mogą być oskrzela (oby nie)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiki tak jak pisze Życiowa, dzieci są różne. Twoja malutka będzie miała dopiero kilkanaście dni to też inaczej, bo tylko śpi i je, nawet jak ktoś zajrzy do wózka to nie zareaguję. Takie 4miesieczne to już kumate [emoji16] ale jak ja przyzwyczaisz od małego to później nie będzie problemu [emoji6]

Amelka to też przeciwieństwo Filipa ale w tę dobrą stronę [emoji6]

My mieliśmy dziś ciężka noc, małą chyba bolał brzuszek,bo jej jeździło tam i tylko pruty dawała. Dwie godziny nie spaliśmy, dałam jej herbatki koperkowej i o 5.30 zasnęła jakoś.
Zastanawiam się czy to mogło być po Bakusiu?? Bo wczoraj Tesciowa kupiła jej właśnie taki serek no i jej dałam... I tak w nocy myślałam czy to nie od tego? Bo on na mleku normalnym jednak, a ona jeszcze nie próbowała..

Ja z innej beczki. W sobote ide na tatuaz, znalazlam w necie wzor, ktory mi przypadl do gustu i sie tam zapisalam. Nie spodziewalam sie, ze termin taki szybki

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Super [emoji16][emoji16] pokazuj wzór [emoji16]

Super [emoji16][emoji16] pokazuj wzór [emoji16]

1502022647-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry