reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
1502022647-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Świetny wzór!!

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak właśnie myślałam że mogło być jeszcze za wcześnie na taki serek. Nie pamiętam kiedy Filip zaczął jadać tego typu rzeczy.

India mam poki co jeden ;p znak nieskończoności na nadgarstku i środkową linie tworzy napis "Faith for your dreams " ;p
Generalnie teraz jak bym miała robić, to bym zrobiła inny hahah ;p

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Amelka to też przeciwieństwo Filipa ale w tę dobrą stronę [emoji6]

My mieliśmy dziś ciężka noc, małą chyba bolał brzuszek,bo jej jeździło tam i tylko pruty dawała. Dwie godziny nie spaliśmy, dałam jej herbatki koperkowej i o 5.30 zasnęła jakoś.
Zastanawiam się czy to mogło być po Bakusiu?? Bo wczoraj Tesciowa kupiła jej właśnie taki serek no i jej dałam... I tak w nocy myślałam czy to nie od tego? Bo on na mleku normalnym jednak, a ona jeszcze nie próbowała..

Wiolu moj wcina jogurtu naturalny z owocami i nic mu nie jest:)
Chociaż jego to od urodzenia jeszcze brzuch nie bolal
W mm tez jest laktoza

reklama
Do góry