reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
My już w domu, wróciliśmy dziś o 3 w nocy bo pogrzeb teścia był jednak dziś. I nie opłacało już nam się zostawać do jutra. Kasa przepadła ale mówi się trudno. Było fajnie [emoji16] ale żebym wypoczęła to nie powiem [emoji6] Amelka dwie pierwsze noce miała kiepskie, budziła się. Za to na plaży ładnie się bawiła no ale ja tęskniłam za takim leniwym opalaniem [emoji13] za jakieś 3 lata może... [emoji6]
Aaa i przebiła nam się lewa górna 2 i chyba idzie też prawa bo już jest górka.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Viola, na opalanie jeszcze przyjdzie czas :-)

My w tym roku nigdzie nie pojechalismy, po cichu planujemy wakacje 2018 w gorach. Moze w stolowych gdzies
Tylko Radek nam nosem kreci.

Kulka, a jak u Was zabkowanie? Ruszylo cos?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Moje wakacje poki co to masakra ;/ az mi sie tego pisac nie chce, szukam nowego noclegu od poniedziałku ;/

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Pokój masakra, mały tak, ze nawet nie mam jak rozłożyć łóżeczka turystycznego, wozkiem wjade to nie ma przejścia, 3 łóżka jednoosobowe tylko 2 zsuniete, łazienka malutka, wanienka nie wchodzi a mam ta dmuchana. Słuchawka nieregulowana, wzięłam młodego ze sobą i nie szło go wykąpać. Nie mam pojęcia gdzie i jak go położyć spac, miedzy łóżkami twarda decha , w spacerówce sie troche boje, czajnik z takim kamieniem, ze wody Jasiowi w nim nie zagotuje. No tragedia. Jestem tu do poniedziałku i musze szukać czegoś innego, chociaz już mysle nad powrotem do domu ;(

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wspolczuje, rzeczywiscie ciezko. Wiem jak sama sie czulam jak wkurzaly mnie w jednym pokoju plamy na scianach, a co dopiero w takiej sytuacji z malym dzieckiem, gdzie sie ledwo ruszyc mozesz. A czajniki z kamieniem sie bardzo czesto zdarzaja :-(
Mam nadzieje, ze znajdziecie cos lepszego, a poki co zacisnij zeby. Moze na lozko na laczenie da sie jakies koce ulozyc??

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry