reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
My już w domu, wróciliśmy dziś o 3 w nocy bo pogrzeb teścia był jednak dziś. I nie opłacało już nam się zostawać do jutra. Kasa przepadła ale mówi się trudno. Było fajnie [emoji16] ale żebym wypoczęła to nie powiem [emoji6] Amelka dwie pierwsze noce miała kiepskie, budziła się. Za to na plaży ładnie się bawiła no ale ja tęskniłam za takim leniwym opalaniem [emoji13] za jakieś 3 lata może... [emoji6]
Aaa i przebiła nam się lewa górna 2 i chyba idzie też prawa bo już jest górka.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Viola, na opalanie jeszcze przyjdzie czas :-)

My w tym roku nigdzie nie pojechalismy, po cichu planujemy wakacje 2018 w gorach. Moze w stolowych gdzies
Tylko Radek nam nosem kreci.

Kulka, a jak u Was zabkowanie? Ruszylo cos?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Moje wakacje poki co to masakra ;/ az mi sie tego pisac nie chce, szukam nowego noclegu od poniedziałku ;/

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Pokój masakra, mały tak, ze nawet nie mam jak rozłożyć łóżeczka turystycznego, wozkiem wjade to nie ma przejścia, 3 łóżka jednoosobowe tylko 2 zsuniete, łazienka malutka, wanienka nie wchodzi a mam ta dmuchana. Słuchawka nieregulowana, wzięłam młodego ze sobą i nie szło go wykąpać. Nie mam pojęcia gdzie i jak go położyć spac, miedzy łóżkami twarda decha , w spacerówce sie troche boje, czajnik z takim kamieniem, ze wody Jasiowi w nim nie zagotuje. No tragedia. Jestem tu do poniedziałku i musze szukać czegoś innego, chociaz już mysle nad powrotem do domu ;(

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wspolczuje, rzeczywiscie ciezko. Wiem jak sama sie czulam jak wkurzaly mnie w jednym pokoju plamy na scianach, a co dopiero w takiej sytuacji z malym dzieckiem, gdzie sie ledwo ruszyc mozesz. A czajniki z kamieniem sie bardzo czesto zdarzaja :-(
Mam nadzieje, ze znajdziecie cos lepszego, a poki co zacisnij zeby. Moze na lozko na laczenie da sie jakies koce ulozyc??

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry