reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Kasia myślę że lego to raczej każdy chłopiec lubi, chociaż chyba dziewczynki są łatwiejsze w obsłudze. Ja kochałam auta ale dziewczęcym prezentem też nie gardziłam.
A co do mojej corci i weekendu to lepiej jutro, bo mój ostatnio gdzieś usłyszał że w niedzielę to tacy leniwi ludzie się rodzą i mówi spójrz mojego ojca... I spojrzam :p faktycznie ten przykład akurat idealnie pasuje. A Wiktoria już dosyć leniwa w tym brzuchu jest :) więc jak coś to niech poczeka do poniższych :p

India ja nie wiem jak boli tatuaż, i jak poród też jeszcze nie wiem ale kobiety po pierwszym mówią że nigdy więcej a jednak na drugie się decydują. Więc może da się z tym bólem jakoś oswoić.

India dasz radę Ty twarda babka jesteś :) a czy bym się zdecydowała to pewnie tak choć nie widzę jeszcze sama efektu. Ale zaczal właśnie od znaku nieskończoności to se myślę ale Pikuś nic nie boli a dopiero zaczęło jak w tym samym miejscu cieniowal te całe pióro choć jest bardzo delikatne to wiekszego już bym nie dała rady bo potem nawet te jego przecieranie bardzo bolało bo ręka już była mocno czerwona i obrzeknieta.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Wiki, pewnie i tatuaz i porod to indywidualna sprawa.
Na pewno inny rodzaj bolu i zupelnie inna nagroda. Tatuaze tez sobie ludzie robia kolejne, wiec na pewno da sie przezyc :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
ja też nie naciągam skórki malemu bo sie boje jakos.
a buzi mu tez nie czyscilam niczym dopoki zabkow nie bylo a jak zabki sie zaczely to przymywalam tylko dopiero teraz jak ma ich 6 to daje mu szczoteczke z pasta i niby sam sobie myje hehe bo mi nie da .

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry