reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dziewczyny rozwialyscie moje wątpliwości. Ja mam opory przed takimi działaniami Temperatury w pupie też nie mierzylam i obym nie musiała.
A takie rewelacje mi znajomą sprzedała ze trzeba bo jak przy rośnie to masakra i z tym przemywaniem w buzi On w sumie rączki do buzi pcha ale takie przrmywanie to więcej zagrożenia niż pożytku by przyniosło. Nie mówiąc o tym ze Franek by sobie łatwo nie pozwolił

reklama
Dora, nam jedna dr do chirurga kazala isc jak maly mial ze 3-4 lata, ale poszlismy do innego pediatry i on powiedzial, ze juz sie tak nie robi, ze teraz sie czeka i to samo mi pozniej inna lekarka powiedziala ( majaca dwoch synow), zeby nie na sile, tyle ile sie da i bez ingerencji chirurga i odklejania na sile. No, ale to przy kilkulatku

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nie, nie śmiałam, nie kochałam. kurczę tak chlupnęło, zero nogach poleciało. Marko znowu stres, No i mam skurcze

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kurczak. Może po badaniu Cie ruszyło. Mi odchodziły wody to właśnie tak się lało. Ja to pyknięcie słyszałam i po paru sekundach mokro...

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lee [emoji110][emoji110][emoji110]

Dora moja lekarka przy Filipie do roku nie kazała nic przy siusiaki robić. Ja tam raz na jakiś czas zajrzałam i sama ładnie skórka odchodziła.
Co do przecierania w buźce to nie przecierałam i narazie mimo dwóch ząbków też tego nie robię.

India super, oby się szybko i bezboleśnie przebił [emoji16][emoji16]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry