reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India dałam koc, prześcieradło, kołdrę a i tak decha przebija. Póki co w wózku młody spi, na maxa wozek dosuniety do łóżka. Idę spac bo padam juz. Do tego moj maz nie chce tu siedzieć i planuje jutro cały dzień na plaży i w centrum ehh

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Viola ja też nic nie wypoczelam jak byłam ba nawet schudłam 1 kg od ciągłych spacerów i zwiedzania a o polezeniu na plaży to nawet mowy nie było , ale wspominam bardzo fajnie i myślę że za rok znowu bym tam chciała jechać.
Nuska szkoda że wam taki pokój się trafił nasz też był bardzo maleńki ale jakoś dało radę rozłożyć łóżeczko tylko wtedy z trudem się przechodzilo ze wróciłam na nogach z ogromnymi siniakami bo ciągle zaczepialam o łóżko. Też nie gotowałam wody dla Zuzi w ich czajniku wzięłam garnuszek i miałam płytę indukcyjna więc nawet zupki gotowałam ( bo w blender też zaopatrzona byłam )a macie tam opłacony pobyt do kiedy ?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Nuska ojej to rzeczywiście nie ciekawie. Trafił wam się pokój tylko do spania i to dla dorosłych osób jak widać. Nam odkąd z Filipem zaczelismy jeździć to trafiały się jakoś pokoje ok, zawsze łóżeczko wstawiliśmy... Jak masz okazję poszukać czegoś innego, i nie przepadną wam jakieś duże pieniądze to szukaj. A do kiedy zostajecie??

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Lee trzymam kciuki za Ciebie kochana ! :)
Nuska a nie ma szans żeby Wam zamienili ten pokój ? Może pogadaj z kim trzeba pokaz jak sytuacja że się nie mieścicie,że małe dziecko itd. Może ktoś normalny tam pracuje i zrozumie.

reklama
Na razie w dwupaku, majtki wilgotne ale nie tak bardzo jak za pierwszym razem. Czekam aż otworzą apteki i kupie papierki lakmusowe, jeśli wody to jadę na IP jeśli nie to odpuszczę. Wczoraj miałam tez skurcze regularnie co 7min już dość bolesne. Wiec myśle, ze cieżko będzie donosić do terminu. Oby sie dało do końca przyszłego tygodnia

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry