reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nadziejko, moja tez jest zlosnica ;-) w nocy spi tylko z nami. Jak jej znikne z lozka i sie obudzi to wrzeszczy ze zlosci i nawet tata nie pomoze.
Zasypia w dzien najchetniej przytulona i na rekach i jak ja odkladam to czesto wrzask i po spaniu. Takze luz, nie tylko Ty diabelka chowasz hihi :-)
Nie ma idealnych dzieci, nawet jak widzisz ,,grzeczne" dzieci na spacerze to pomysl, ze tez sprawiaja klopoty rodzicom. Duzo zalezy tez od temperamentu dziecka, sa mniej i bardziej spokojne, niespokojne, marudne, placzliwe, rozesmiane.
A o klaps to nie chodzi mi, ze krzywde robisz czy ze bolalo to malego tylko wlasnie przestrzegam, bo dzieci nasladuja po prostu nasze zachowania, a Ty masz juz bystrego mezczyzne ;-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Klaps zawsze obraca sie przeciwko nam, z doświadczenia wiem...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
India dziś ma 4 miesiące. Mam nadzieję że to przejdzie bo jak zombi chodzę trzeci dzień.
Może to na zeby skoro juz jednego ma.

India z tym, ze dziecko nie wymusza to się nie zgodze. Magda potrafi tak jojczyć,drzeć się i patrzy na moją rekacje.

Najdziejka oj wiem co masz na mysli z zachowaniem Filipa. Sama czasem trace cierpliowosc i mowie do Magdy, ze zbije dupe i lekko bije w pampersa, smieje sie a jak przestane to znowu jeczy...
Nie zadreczaj sie klapsem, bo watpie zeby go to bolalo, a prostu jak tracisz cierpliwosc to wloz go do lozeczka i wyjdz do wc. Oddechnij.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Marysia, a ja nie twoerdze, ze nie wymusza. Ja tylko uwazam, ze specjalnie nie chce zycia uprzykrzyc. Bo wymuszanie wymuszaniem - to po prostu chec zaspokojenia swojej potrzeby, ktora moze byc noszenie na rekach lub cokolwiek innego. Ale nie jest to czysta manipulacja na pewno. Nie ten poziom wtajemniczenia jeszcze :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Anka nie no... normalne aparaty dobrane do mojej wady. Muszą mieć określoną moc żebym w nich komfortowo słyszała :)
Za moje stare płaciłam 7 tysięcy. Troszkę mniej Ale to było 10 lat temu. No i pfron mi oddawał kase bo byłam w przepisach dzieckiem.

Zyciowa a na nfz nie ma takich aparatow?
To jest chore ze ludzie z własnej kieszeni musza wykladac kase na aparat

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa a teraz dofinansowanie się nie należy?
Daj linka jeszcze raz, podrzuce na wrześniówki.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry