reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

1498931397-aaaaaa.jpeg

reklama
Lee jasne ze będzie dobrze Ja tez te kroplowki brałam I też zatrzymały skurcze U mnie też akcje zaczęły się w tym czasie co u Ciebie będzie dobrze Niech Cię mąż dokarmiaa

A Co do brzuszka to od pocZątku miałam zakaz dotykania nawet myć nie mogłam. Obawiałam się że nie będzie więzi z Frankiem ale widać teraz orzylepka nadrabia bo bardzo lubi się tulic

Aaaa uszylam kuraka do karmienia dziecia. Fakt miala isc na prezent dla kolezanki bo we wrzesniu rodzi ale tak mi sie podoba ze zostawiam ja sobie a dla jej syna uszyje nowa :)

MałaMi super Ci wyszła :)
To na zasadzie kury Babci Dany? Ja mam tą kurę i super sprawa bardzo fajnie mi się karmi na niej :) Mam wrażenie,że mega odciąża kręgosłup przy karmieniu piersią :)

Kasiu dokładnie tak ! A moglabys mi napisac wymiary tej Twojej kury? Moja księżniczka jest tak wygodna ze nie bedzie jadla jak trzymam ja na rekach tylko musi sobie lezec na poduszce ;)

reklama
Moj to samo. Nie wazne jak i gdzie ważne zeby cycek był :)
Dziewczyny pijecie kawe? Niczego tak mi nie brakuje jak rano kawy.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry