reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Co do lekow p/goraczce to ja Adzie do tej port podawalam czopki z paracetamolem, jak temp siegala powyzej 38 stopni. Reagowala na leki, temp spadala

Zyciowa, wyobrazam sobie co musialas przechodzic. Dobrze, ze mialas Kuleczke ;-)

Ja przezylam dwa ataki duszenia sie Ady i dziekuje za takie przezycia i nerwy. Do tej pory czasem wspomnienia wracaja i zastanawianie sie co jesli nie zachowalibysmy zimnej krwi....
Doslownie na wszystko trzeba byc gotowym :-(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dokładnie najważniejsze to wiedzieć co zrobić w trudnej sytuacji to wtedy człowiek zadziała. Ja mało zawału nie dostałam jak Franek się zaksztusil Jak już opanowałam sytuację to trzeslam się jeszcze z godzinę

Lee z całego serca trzymamy z Franiem za Was kciuki My dalismy rade to i wam sie uda Niech Emilek rosnie. Ktory to tydzien u Was

Też miałam sytuacje z zakrztuszeniem. Byłyśmy u mojej babci. Dobrze,że siedziałam obok[emoji22]

Kupiłam pampki fun fit i pitke odparzyły Madzi[emoji17]

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Lee przykro mi i bardzo współczuję śmierci taty i trzymam mocno kciuki żeby Emilek posiedzial jeszcze w brzuszku.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zauwazylam, ze i skora Ady przestaje fun&fit tolerowa. Wiecej ich nie kupie, skusilam sie na promocje i mam.

U nas od tana skurcze, niestety mocniejsze niż wczoraj ( wczoraj były 20/30% dziś sięgają 60%) dostanę kroplówkę hardcore przez trzy doby i ona na bank ma zatrzymać skurcze. Trafiłam na lekarza który robił mi genetyczne i facet mnie pamiętał.
Wczoraj lekarka pomyliła leki o zamiast asparginu zaleciła mi aspimag który jest z aspiryna i stanowi niebezpieczeństwo jeśli chodzi o porod (może powodować krwotoki) normalnie szok...
Od wczoraj nie dostałam nic do jedzenia, nie wiem może mam opcje bez zaprowiantowania? [emoji55]
Dobrze ze mąż mi wałówkę przywiózł.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lee ja ze starszą jak byłam w ciąży mialam kilka razy te kroplowki co szły po 3-4 dni... Czasami 2 pod rząd. Trzymam kciuki żeby pomogły! I mnie zadziałały. Aaaa zapytaj sie o działanie niepożądane ich. Moze co serce kolatac. Moz esz się pocic bardziej. Zawroty głowy po nich są częste więc jak idziesz do wc albo pod prysznic to mow z sali dziewczyną żeby mit na uwadze jak cie długo nie będzie. Ja raz pod prysznicem zaslablam podczas podawania jej. Bo pod prysznic z kroplowka szłam...

Nie stresuj się. Nie masuj brzuszka. Będzie dobrze :*

Do góry