reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Co do lekow p/goraczce to ja Adzie do tej port podawalam czopki z paracetamolem, jak temp siegala powyzej 38 stopni. Reagowala na leki, temp spadala

Zyciowa, wyobrazam sobie co musialas przechodzic. Dobrze, ze mialas Kuleczke ;-)

Ja przezylam dwa ataki duszenia sie Ady i dziekuje za takie przezycia i nerwy. Do tej pory czasem wspomnienia wracaja i zastanawianie sie co jesli nie zachowalibysmy zimnej krwi....
Doslownie na wszystko trzeba byc gotowym :-(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dokładnie najważniejsze to wiedzieć co zrobić w trudnej sytuacji to wtedy człowiek zadziała. Ja mało zawału nie dostałam jak Franek się zaksztusil Jak już opanowałam sytuację to trzeslam się jeszcze z godzinę

Lee z całego serca trzymamy z Franiem za Was kciuki My dalismy rade to i wam sie uda Niech Emilek rosnie. Ktory to tydzien u Was

Też miałam sytuacje z zakrztuszeniem. Byłyśmy u mojej babci. Dobrze,że siedziałam obok[emoji22]

Kupiłam pampki fun fit i pitke odparzyły Madzi[emoji17]

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Lee przykro mi i bardzo współczuję śmierci taty i trzymam mocno kciuki żeby Emilek posiedzial jeszcze w brzuszku.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zauwazylam, ze i skora Ady przestaje fun&fit tolerowa. Wiecej ich nie kupie, skusilam sie na promocje i mam.

U nas od tana skurcze, niestety mocniejsze niż wczoraj ( wczoraj były 20/30% dziś sięgają 60%) dostanę kroplówkę hardcore przez trzy doby i ona na bank ma zatrzymać skurcze. Trafiłam na lekarza który robił mi genetyczne i facet mnie pamiętał.
Wczoraj lekarka pomyliła leki o zamiast asparginu zaleciła mi aspimag który jest z aspiryna i stanowi niebezpieczeństwo jeśli chodzi o porod (może powodować krwotoki) normalnie szok...
Od wczoraj nie dostałam nic do jedzenia, nie wiem może mam opcje bez zaprowiantowania? [emoji55]
Dobrze ze mąż mi wałówkę przywiózł.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lee ja ze starszą jak byłam w ciąży mialam kilka razy te kroplowki co szły po 3-4 dni... Czasami 2 pod rząd. Trzymam kciuki żeby pomogły! I mnie zadziałały. Aaaa zapytaj sie o działanie niepożądane ich. Moze co serce kolatac. Moz esz się pocic bardziej. Zawroty głowy po nich są częste więc jak idziesz do wc albo pod prysznic to mow z sali dziewczyną żeby mit na uwadze jak cie długo nie będzie. Ja raz pod prysznicem zaslablam podczas podawania jej. Bo pod prysznic z kroplowka szłam...

Nie stresuj się. Nie masuj brzuszka. Będzie dobrze :*

Do góry