reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ale Filip jak ma powyżej 38 to syrop i działa, raz przy zapaleniu krtani dawałam na zmianę z paracetamolem ibuprofen bo szybko wracała.

Aha no i u Filipa jednak na 90% bostonka... Dziś cały czas temperatura a pod wieczór wysypało go w buzi

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Życiowa nie no pewnie że nie ma co [emoji58] dobrze że mogła Cię wspierać. Ale że aż tak go mocno złapało, ta gorączka chyba najgorsza u takiego maluszka

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Zostawili mnie w szpitalu. Szyjka skrócona do zera, Wewn rozwarcie 1,5cm i brzuch pobolewa. Podają nam sterydy na rozwoj płuc bo lekarz sądzi ze mogę urodzić lada moment. Emilek ma 1500g.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lee jesteś teraz pod dobrą opieką. Gdyby coś się działo będzie można szybko zareagować. Mam jednak nadzieję i trzymam mocno kciuki za to żeby nie było to konieczne. Odpoczywaj i pisz nam jak u Ciebie sytuacja :*

Zostawili mnie w szpitalu. Szyjka skrócona do zera, Wewn rozwarcie 1,5cm i brzuch pobolewa. Podają nam sterydy na rozwoj płuc bo lekarz sądzi ze mogę urodzić lada moment. Emilek ma 1500g.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lee trzymam kciuki,zeby maluszek jak najdluzej byl w brzusiu[emoji110][emoji110]

Życiowa ja bym zemdlała. Jestem straszną panikarą.

Wiki Madzia w szpitalu miała 38.5 dostała Ibufen.

Viola sprawdzałam co to ta bostonka. Ciezka choroba. Oby szybko przeszla.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Lee, kochana, oby jak najdluzej. W razie porodu jestes w dobrym miejscu :-*
Mam nadzieje, ze dzieci dzielnie sie trzymaja w domu z tata.
Emilek jest taki malutki, ale wierze, ze jesli mu sie pospieszy to da rade z pomoca wszystkich ludzi, ktorzy sie teraz Wami zajma.
Naprawde przykro mi, ze musisz doswiadczac tego wszystkiego :-(
Jestesmy z Toba, pamietaj.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Co do lekow p/goraczce to ja Adzie do tej port podawalam czopki z paracetamolem, jak temp siegala powyzej 38 stopni. Reagowala na leki, temp spadala

Zyciowa, wyobrazam sobie co musialas przechodzic. Dobrze, ze mialas Kuleczke ;-)

Ja przezylam dwa ataki duszenia sie Ady i dziekuje za takie przezycia i nerwy. Do tej pory czasem wspomnienia wracaja i zastanawianie sie co jesli nie zachowalibysmy zimnej krwi....
Doslownie na wszystko trzeba byc gotowym :-(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry