reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wiki szkoda laski:/ ale cóż takie zycie.

Życiowa zdrówka dla Tymka, oby to nic powaznego.

Lee bedzie jasniej niz teraz co ma fiolet. Podoba Nam się taki kolorek:) a w sypialni chcemy ciemniej - nastrojowo

reklama

Lee bedzie jasniej niz teraz co ma fiolet. Podoba Nam się taki kolorek:) a w sypialni chcemy ciemniej - nastrojowo
KasiaMarysia żartujesz chyba????!!!
Niedziela rano a ona wstawaj, wstawj Q glodna jestem, śniadanie bys mi Q zrobil.. Jedna sytuacja. Kolejna ona czeka w aucie wysyla go do sklepu, stoi biedak w kolejce a ta z kolejnymi kurwami dzwoni bo sie gotuje w samochodzie, pomijając fakt ze przez pol kazdego miesiaca ja uyrzymywal a ona nawet miala problem żeby pozmywac czy wyrzucić pusta butelke do kosza, aaa papierki od tamponow i wkladek tez nie umiala wyrzucić. A mowilam juz ze nie mogl z nikim przez tel gadac jak ksiezna u niego byla? Strasznie sie ciesze i oby sie nie przełamał bo widac z mu ciężko. Ale spoko pocierpi teraz chwilę a nie cale życie. Przykładów jest masa bo ciagle cos, ja mialam wrażenie ze ona juz nie potrafi mówić tylko drzec jape. A teraz co otrzasnela sie ze drugiego takiego frajera szybko nie znajdzie.

Życiowa wplacone. Mam nadzieję że uda Ci się zebrać całą kwotę ;) Zdrówka dla Tymka.
Marysia też mam białe meble i nic mi nie zżułkło.
Wiki masakra jakas.
India a Ty jak się czujesz? Lepiej już? :)

Kasia dziękuję :* kwota jest jak dla nas ogromna... teraz żałujemy ze wykupilismy bilety do tej Bułgarii bo zawsze byłoby mniej do zebrania :/
Ale trudno... jakoś musi sie udać, szczególnie że pomagają mi wspaniale osoby :*

Ja też miałam ciemne kolory do tej pory w salonie wrzos i hiacynt. A sypialnia mak, to taka soczysta czerwień. Pięknie to wyglądało ale mnie już zmęczyło teraz mam potrzebę lekkości i jasności [emoji23]
O przemalowujemy całe mieszkanie, chłopcom pokój od początku więc zarobiona jestem.

Z moim Tatą nie najlepiej, kiedyś Wam pisałam, że wykryto u niego raka płuc. Niestety teraz ma przerzuty do mózgu. Załamał sie, moja mama tez. Żal mi ich strasznie i nie wiem jak mogę im pomoc. Także wiele sie dzieje i jakoś mi czasu brakuje na regularne pisanie. Za co przepraszam, ale często wpadam na wątek i staram sie byc na bieżąco [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w salonie mam smietankowa biel, wczesniej byla oliwka i zdecydowanie teraz jest lepiej :-)
W sypialni ja bym na czerwienie uwazala, aktywizuja mozg i trudniej jest zasnac, ale moze nie na kazdego to dziala ;-)

Ja juz lepiej, tylko te zatoki parszywe :-/
Ada dostaje kataru, wiec pewnie znowu ode mnie zlapala :-/

Zyciowa, kwota jak dla mnie tez ogromna, ale wierze, ze Wam sie uda zebrac :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

India pytalas czy mozesz u Ady stosowac ten zinalfat.
DSC_1478.jpg
DSC_1479.jpg

Załączniki

• DSC_1478.jpg
    DSC_1478.jpg
    426,8 KB · Wyświetleń: 403
  • DSC_1479.jpg
    DSC_1479.jpg
    214,9 KB · Wyświetleń: 404
Ja też miałam ciemne kolory do tej pory w salonie wrzos i hiacynt. A sypialnia mak, to taka soczysta czerwień. Pięknie to wyglądało ale mnie już zmęczyło teraz mam potrzebę lekkości i jasności
emoji23.png

O przemalowujemy całe mieszkanie, chłopcom pokój od początku więc zarobiona jestem.

Z moim Tatą nie najlepiej, kiedyś Wam pisałam, że wykryto u niego raka płuc. Niestety teraz ma przerzuty do mózgu. Załamał sie, moja mama tez. Żal mi ich strasznie i nie wiem jak mogę im pomoc. Także wiele sie dzieje i jakoś mi czasu brakuje na regularne pisanie. Za co przepraszam, ale często wpadam na wątek i staram sie byc na bieżąco
emoji8.png

Ja też miałam ciemne kolory do tej pory w salonie wrzos i hiacynt. A sypialnia mak, to taka soczysta czerwień. Pięknie to wyglądało ale mnie już zmęczyło teraz mam potrzebę lekkości i jasności [emoji23]

Z moim Tatą nie najlepiej, kiedyś Wam pisałam, że wykryto u niego raka płuc. Niestety teraz ma przerzuty do mózgu. Załamał sie, moja mama tez. Żal mi ich strasznie i nie wiem jak mogę im pomoc. Także wiele sie dzieje i jakoś mi czasu brakuje na regularne pisanie. Za co przepraszam, ale często wpadam na wątek i staram sie byc na bieżąco [emoji8]

Bardzo Ci współczuje: (;(

reklama
Do góry