reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wiki szkoda laski:/ ale cóż takie zycie.

Życiowa zdrówka dla Tymka, oby to nic powaznego.

Lee bedzie jasniej niz teraz co ma fiolet. Podoba Nam się taki kolorek:) a w sypialni chcemy ciemniej - nastrojowo

reklama

Lee bedzie jasniej niz teraz co ma fiolet. Podoba Nam się taki kolorek:) a w sypialni chcemy ciemniej - nastrojowo
KasiaMarysia żartujesz chyba????!!!
Niedziela rano a ona wstawaj, wstawj Q glodna jestem, śniadanie bys mi Q zrobil.. Jedna sytuacja. Kolejna ona czeka w aucie wysyla go do sklepu, stoi biedak w kolejce a ta z kolejnymi kurwami dzwoni bo sie gotuje w samochodzie, pomijając fakt ze przez pol kazdego miesiaca ja uyrzymywal a ona nawet miala problem żeby pozmywac czy wyrzucić pusta butelke do kosza, aaa papierki od tamponow i wkladek tez nie umiala wyrzucić. A mowilam juz ze nie mogl z nikim przez tel gadac jak ksiezna u niego byla? Strasznie sie ciesze i oby sie nie przełamał bo widac z mu ciężko. Ale spoko pocierpi teraz chwilę a nie cale życie. Przykładów jest masa bo ciagle cos, ja mialam wrażenie ze ona juz nie potrafi mówić tylko drzec jape. A teraz co otrzasnela sie ze drugiego takiego frajera szybko nie znajdzie.

Życiowa wplacone. Mam nadzieję że uda Ci się zebrać całą kwotę ;) Zdrówka dla Tymka.
Marysia też mam białe meble i nic mi nie zżułkło.
Wiki masakra jakas.
India a Ty jak się czujesz? Lepiej już? :)

Kasia dziękuję :* kwota jest jak dla nas ogromna... teraz żałujemy ze wykupilismy bilety do tej Bułgarii bo zawsze byłoby mniej do zebrania :/
Ale trudno... jakoś musi sie udać, szczególnie że pomagają mi wspaniale osoby :*

Ja też miałam ciemne kolory do tej pory w salonie wrzos i hiacynt. A sypialnia mak, to taka soczysta czerwień. Pięknie to wyglądało ale mnie już zmęczyło teraz mam potrzebę lekkości i jasności [emoji23]
O przemalowujemy całe mieszkanie, chłopcom pokój od początku więc zarobiona jestem.

Z moim Tatą nie najlepiej, kiedyś Wam pisałam, że wykryto u niego raka płuc. Niestety teraz ma przerzuty do mózgu. Załamał sie, moja mama tez. Żal mi ich strasznie i nie wiem jak mogę im pomoc. Także wiele sie dzieje i jakoś mi czasu brakuje na regularne pisanie. Za co przepraszam, ale często wpadam na wątek i staram sie byc na bieżąco [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w salonie mam smietankowa biel, wczesniej byla oliwka i zdecydowanie teraz jest lepiej :-)
W sypialni ja bym na czerwienie uwazala, aktywizuja mozg i trudniej jest zasnac, ale moze nie na kazdego to dziala ;-)

Ja juz lepiej, tylko te zatoki parszywe :-/
Ada dostaje kataru, wiec pewnie znowu ode mnie zlapala :-/

Zyciowa, kwota jak dla mnie tez ogromna, ale wierze, ze Wam sie uda zebrac :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

India pytalas czy mozesz u Ady stosowac ten zinalfat.
DSC_1478.jpg
DSC_1479.jpg

Załączniki

• DSC_1478.jpg
    DSC_1478.jpg
    426,8 KB · Wyświetleń: 400
  • DSC_1479.jpg
    DSC_1479.jpg
    214,9 KB · Wyświetleń: 401
Ja też miałam ciemne kolory do tej pory w salonie wrzos i hiacynt. A sypialnia mak, to taka soczysta czerwień. Pięknie to wyglądało ale mnie już zmęczyło teraz mam potrzebę lekkości i jasności
emoji23.png

O przemalowujemy całe mieszkanie, chłopcom pokój od początku więc zarobiona jestem.

Z moim Tatą nie najlepiej, kiedyś Wam pisałam, że wykryto u niego raka płuc. Niestety teraz ma przerzuty do mózgu. Załamał sie, moja mama tez. Żal mi ich strasznie i nie wiem jak mogę im pomoc. Także wiele sie dzieje i jakoś mi czasu brakuje na regularne pisanie. Za co przepraszam, ale często wpadam na wątek i staram sie byc na bieżąco
emoji8.png

Ja też miałam ciemne kolory do tej pory w salonie wrzos i hiacynt. A sypialnia mak, to taka soczysta czerwień. Pięknie to wyglądało ale mnie już zmęczyło teraz mam potrzebę lekkości i jasności [emoji23]

Z moim Tatą nie najlepiej, kiedyś Wam pisałam, że wykryto u niego raka płuc. Niestety teraz ma przerzuty do mózgu. Załamał sie, moja mama tez. Żal mi ich strasznie i nie wiem jak mogę im pomoc. Także wiele sie dzieje i jakoś mi czasu brakuje na regularne pisanie. Za co przepraszam, ale często wpadam na wątek i staram sie byc na bieżąco [emoji8]

Bardzo Ci współczuje: (;(

reklama
Do góry