reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

DSC_1453.jpg

Ps.cycki mam cale chociaż zdarzyło się ze mnie ugryzala 

Załączniki

• DSC_1453.jpg
    DSC_1453.jpg
    252,6 KB · Wyświetleń: 412
reklama
Dziewczyny jakie macie kolory ścian u dzieci? Kupiłam farby crocus violet i melon, P twierdzi że białe meble nie pasują do tych ścian i że szybko pożółkna.
Jakie macie zdanie?

Marysia, ale, ze meble pozolkna?
Radek ma fioletowe sciany w pokoju, jasne fioletowe

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Zinalfat wyprobuje- dzieki. Rozumiem, ze dzieciom mozna aplikowac?

Ja dzisiaj czuje soe juz lepiej. Mam jeszcze katar i bol gardla, ale w porownaniu do wczoraj to jest super.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

India tak, że meble pożółkną. Nie mogę P przekonać ;/
Tak Zinalfat ja u Magdy stosowałam w lutym, nie miała jeszcze pół roku. Alergolog Nam zalecił..
Brałaś coś? Dobrze, że lepiej się czujesz.

3302_1490__vyrn_502Beckers-Crocus-Fiolet.jpg
36fbe9dbdaf36dc0bdee8393388d1801.jpg

reklama
Do góry