reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dora moj Jasio dostawał biogaie tez probiotyk i byly zielone kupki, ale stwierdziłam ze to od zawartości żelaza w mm, po odstawieniu kropelek kupki znowu żółte, wiec to chyba moze mieć wpływ na kolor kupki.

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Amelka miała w zeszłym tygodniu temp 37.5 ale po za tym czuła się ok i nic nie podawałam. Samo przeszło, u nas to może na zęby chociaż nadal ani widu ani słychu

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Magda w szpitalu miała 37.2 caly czas i nikt nie mowil, ze to stan podgoraczkowy. Dostala paracetamol gdy miala 38.5 ,w domu jeszcze sie nie zdazylo zeby miala goraczke.

Dora moja bierze juz dlugo dicoflor. Doktorka mi kiedys powiedziala, ze jak dziecko jest na piersi to kupy moze miec przerozne. Powodem do niepokoju jest jak te kupy sa bardzo czesto. Zaopatrz sie paracetamol w czopkach i czopki glicerynowe wedlug mnie to niezbedne.

Viola a ma takie biale na dziaslach?

Bosz moj tata tak glosno slucha, ze ja u Magdy slysze. W korytarzu mamy w remont to jeszcze bardziej slychac. Wgl P mi zasugerowal ze ja mam bardzo wrazliwy sluch,bo on nie slyszy a dla mnie za glosno... Nie wiem czy tak moze byc.

Dentysty i losec ja widzę duża poprawę jak pije leki ale jak kończy to znowu wraca refluks

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ale ostatnio cicho na forum
Jak wasze dzieciaczki ?
India Ada raczkuje już?
Zyciowa jak Tymi się czuje ?
Marysiu a jak Madzia widziałam na zdjęciu ze już stoi w łóżeczku? Zaczęła już coś jeść oprócz mleka ?
Dorcia a Franio dużo ulewa?
Viola jak Amelcia ?
U nas od tygodnia było tylko jedno wielkie marudzenie bo ząbki wychodzą i to dwójki na górze wiec będzie śmiesznie wyglądać bo ma jedynki na dole tylko a teraz dwójki na górze:)już tak ciężko zabki jej wychodzą ze szok u Lili nie pamiętam żeby tak boleśnie szły.
My mamy w następnym tyg szczepienie i już panikuje żeby nie było jak ostatnio :(

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No i kłopotów cześć dalsza.
Mam problem z szyjka, która jest już gotowa do porodu. Wewn ujście zaczyna sie otwierać. Wiec leki i bezwzględne leżenie.
Trudny ten rok dla mnie. [emoji22]

Poza tym Dzidziuś rośnie ma już 1150g i wieeelką główkę, gin sie śmieje, że intelektualista rośnie
Najmłodszy coraz lepiej radzi sobie z nocnikiem i spi bez pampersa. Także sukces.

To my 27tc
1497628347-aaaaaa.jpeg

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry