reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

U mnie też się nie chodzi w butach. I jak ją gdzieś idę do też ściągam a czasem nawet biorę własne laczki żeby nie chodzić boso. Ale mam na przykład taka ciocie i wuja (bardzo fajnych) którzy generalnie butów nie ściągają. U mojej mamy nigdy, a u mnie już się powoli nauczyli, ale zdarza im się jeszcze wejść w butach- przymykam oko bo jak sucho to oki. A zimą czy w deszczu zawsze ściągają [emoji6]
Życiowa zazdroszczę braku @, i ogólnie bardzo długo nie dostajesz nie??
Ja teraz na wakacje będę brała przez dwa miesiące tabletki bez przerwy bo okres mi akurat na wyjazd wypada i nie chce się męczyć więc sobie go przesune. Strasznie obfite mam po porodzie.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A moja to się ani do raczkowania ani do siadania nie bierze... Generalnie jak za długo na brzuchu to się obróci na plecy i tak woli leżeć...

Moja sama to minuty nie usiedzi, bo zaraz kopie nozkami i ja znosi na boki lub do tylu, a juz ma ponad 8 miesiecy. Zaczyna raczkowac, udaje jej sie dwa-trzy kroki zrobic

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja chodzę w domu w butach. I moim chłopcom tez sie zdarza. Dlatego pewnie tyle piachu codziennie mam. Muszę to ukrócić ale ja tak nie lubię w kapciach chodzić [emoji55]

W zeszłym tyg miałam badania zrobić i zapomniałam [emoji33]
Jutro chyba na tą glukozę pojadę ble niecierpię tego

India z malowaniem u nas cienko, tyle cudowania i dobierania i zeby bezieczna ta farbą byla. Producent odpisal ze moga zrobic sonoma z orzechem, juz lepiej chyba. Zobaczymy... Albo ciemne kupic jak boki w szafie.

My juz po usg, teraz juz wierze ze to cipeczka nasza :) dzisiaj cipke ładnie pokazala tylko lapki na buziaku. Wazy 1878 to raczej chyba sredniutka, nie jakis olbrzym. I oglądaliśmy oddzial chyba sie skusimy na prywatną sale.

Dziasiaj nasze autko przyjedzie :) facet kosmiczny oddal ja do czyszczenia bo brudnej nie sprzeda :D tylko wstyd mi bo u niego w chacie taki wypas a u nas tak normalnie. No ale trudno, jeszcze z dostawą do domu :)

Wiki a który tydzień?

Jakie auto kupiliscie?

Dziewczyny na wszystko pora będzie ;)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Lee nie wyobrażam sobie chodzić w butach [emoji6] Filip chodzi na boso tzn w skarpetkach, ledwo wejdzie już ściąga buty. Kapcie zakłada tylko jak schodzi do mojej mamy na dół, wejdzie do niej do mieszkania i już kapci brak [emoji6]

No ja wiem wiem że na wszystko czas, ale już się doczekać nie mogę ;-) ona nawet w spacerówce jeszcze na leżąco jeździ. Czasem jej podniosę oparcie to chwilę i zjedzie i jej nie wygodnie.

Wiki no to super że dziewczynka potwierdzona [emoji3]

reklama
@viola to brzydki nawyk z wojska mi został. Bo w koszarach na już musiałam być gotowa i nie ściągałam butów. Teraz mam za swoje po w kółko latam z odkurzaczem i mopem żeby piasku i brudów sie pozbyć [emoji55]
Mega culpa [emoji24]

Do góry