reklama
Wiki, nie mogę się doczekać Twojej córeczki :-)
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja też [emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
dora032
Fanka BB :)
Wiki to teraz odliczanie trwa możesz spokojnie różowe sukienki kupować
Z tym czworakowaniem i siadaniem to każde dziecko idzie swoim tempem Wiadomo ze człowiek niecierpliwy
My byliśmy dziś na badaniu tej bilirubiny i wyciskała kobietka krew bo gęsta i nie chciała lecieć. Wyniku jeszcze nie mamy...
A potem na pierwszej wizycie u pediatry Franio przybiera ładnie
Z tym czworakowaniem i siadaniem to każde dziecko idzie swoim tempem Wiadomo ze człowiek niecierpliwy
My byliśmy dziś na badaniu tej bilirubiny i wyciskała kobietka krew bo gęsta i nie chciała lecieć. Wyniku jeszcze nie mamy...
A potem na pierwszej wizycie u pediatry Franio przybiera ładnie
dora032
Jutro miesiąc będzie miał. Dziś od 4 nie śpię bo już nie mogłam zasnąć po karmieniu i przegląd ubranek na 62 robiłam. Muszę dokupić bo mam parę sztuk dosłownie Pajace 56 za krótkie są Body i pól śpiochy mam innego producenta to ok są jeszcze.
Mamy niedobór ubrań Zarówno jak i Fanek.
Mamy niedobór ubrań Zarówno jak i Fanek.
dora032
No niestety Aż zła byłam że go męczy a i tak wynik do kitu.
Franio marudny teraz zasypia na rękach i nie mogę go odłożyć Teraz leży na mnie i śpi Były próby odłożenia do łóżeczka to płacz. Wymęczony biedak Wczoraj po 22 wróciliśmy od neurologa a dziś od rana w przychodni
Wiiktoriiaaa
India, Leeleeth dziękuję to miłe
Dora super ze maly przybiera.
Ja niedobór ubrań mam dla siebie dla malej duzo tego wszystkiego.
Kasia 4 kg ponad to sporo. Ja bym chciała zeby tak 3500-3800 gora ale to nie koncert życzeń, więc niech wazy Ile potrzebuje byle zdrowa była
Bylam u ginekolog i nie dala mi zaświadczenia. Zla na nia jestem. Nie wiem co teraz.
Dora super ze maly przybiera.
Ja niedobór ubrań mam dla siebie dla malej duzo tego wszystkiego.
Kasia 4 kg ponad to sporo. Ja bym chciała zeby tak 3500-3800 gora ale to nie koncert życzeń, więc niech wazy Ile potrzebuje byle zdrowa była
Bylam u ginekolog i nie dala mi zaświadczenia. Zla na nia jestem. Nie wiem co teraz.
reklama
Wiiktoriiaaa
Dziewczyny a tak na wasze babskie oko do sonomy sosna pasuje?