reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

KasiaMarysia podziwiam takie jedzenie, ja bym chyba padla z głodu, moze dlatego ze średnio lubie kaszki,kasze, kluski takie. No ale jak by byla konieczność to dla Wiki wszystko <3 chociaż 3 miesiące ale w praniu wyjdzie jak to z nią bedzie.
Aaa ja jeszcze trochę i rodze :o jak to zlecialo.
Oj leci leci :)

reklama
hm mój aniołek pokazuje dziś różki. Obudził sie około 4:30 i dopiero zasnął UFF
A do tej pory cyc, kupa, płacz. To za wcześnie na skok bo on powinien go przechodzić później

Violu, jest cos ochronnego na watrobe co mozna przy karmieniu stosowac? W aptece mi nie dala nic, powiedziala, ze po zaprzestaniu kp, ale chce skonfrontowac

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

India generalnie przy wątrobie to lepiej poradzić się lekarza, niby są preparaty ziołowe które można by zastosować ale one wspomagają pracę wątroby- jak sylimarol czy verdin. Ale jak zapytasz np pediatry to poradzi Co coś konkretnego wtedy

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Lee a badanie ile kosztuje? To są objawy celiakii? Teraz wszedzie moda na bezglutenowe jedzenie, moze sprobuj mu takie wprowadzic.

U nas badanie kosztuje Ok 450zl
Na razie mam nie wprowadzać diety bezglutenowej ponieważ wyniki nam zafałszuje [emoji17]
No mowie Wam, biedaka się wszystko czepia. Od dnia narodzin ciagle coś.

Uczę najmłodszego załatwiania sie do nocniczka. Po wakacjach ma iść do przedszkola więc wypadałoby bez pieluchy [emoji6]
No ale cieżko z nim. Nie chce siadać skubaniec. Czasem sie idą ale tylko jak Go przypilnuje a tak to siusia i kupka gdzie mu wygodnie [emoji52]

Mnie wzięło na przygotowywanie kącika dla Maluszka. I przy okazji chłopakom pokój odmalowałam. A potem łóżko i komodę [emoji23]
Teraz miałam kupić łóżeczko a zamówiłam cały komplet hensvik [emoji57]
Muszę wyciągnąć maszynę i podrzuć jakiś gwiazdek bo strasznie drogie są.

Lubicie plakaty do pokoju dziecięcego? Znalazłam fajne stronki gdzie można za darmo ściągnąć i sobie wydrukować [emoji5]jak któraś chętna to podam

@India współczuje choroby! A lekarz mówił jakie rokowania i czy łatwo sie leczy ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

India wspolczuje choroby...
Lee my mlodego tez probujemy na nocnik ale czort nie chce siadac.
dziewczyny kp wypadaja wam jeszcze wlosy czy jiz przestaly? ja to niedlugo chyba bede lysa tak mi wypadaja strasznie

reklama
Do góry